EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17041 tot 17045 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 19 maart 2015

Bitcoin koers maakt flinke duikeling na nieuws over hack en diefstal

De dark-market "Evolution", een van de opvolgers van de opgerolde Silk Road leek ook het slachtoffer te zijn geworden van een hack. Later bleek echter dat 2 van de operators er waarschijnlijk simpelweg vandoor gegaan zijn met ongeveer 130000 bitcoins, ongeveer 34 miljoen dollar. De identiteit van de booswichten is blijkbaar bekend maar of de personen in kwestie gepakt gaan worden kan je je afvragen. Het verhaal kan je volgen op reddit.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 19 maart 2015

19 maart: dure dollar treft Amerikaanse economie en 7 andere dingen die je moet weten

De Amerikaanse centrale bank had woensdag toch een verrassing in petto: een waarschuwing dat de dure dollar de Amerikaanse economie pijn kan doen. Analist Arne Petimezas van AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 19 maart 2015

Column Kees de Kort | Medelijden met Dijsselbloem

Jeroen Dijsselbloem moet met de Grieken dealen, maar waar wordt hij nou mee geconfronteerd? Dat vraagt macro-econoom Kees de Kort zich vandaag af.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 19 maart 2015

OPEC verwacht groeiende vraag naar olie vanuit China en Midden-Oosten

Bijna de helft van de groeiende vraag naar olie komt dit jaar waarschijnlijk vanuit China en het Midden-Oosten, zo meldt de Organization of the Petroleum Exporting Countries (OPEC) deze week.

In zijn maandelijkse rapport voorspelde de OPEC dat de wereldwijde vraag naar olie zal toenemen met gemiddeld 1,17 miljoen vaten per dag naar ruim 92 miljoen vaten per dag. Een kleine veranderingen ten opzichte van de schattingen die in februari werden gemaakt. Dit is te danken aan de recente prijsdalingen die de olieconsumptie ondersteunen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 19 maart 2015

Dit is waarom de olieprijs nooit kan stijgen

Een gigantische boom en dan een gigantische bust, zo kan je beste de markt voor het schalie olie en –gas omschrijven. Een boom in een der welke sector trekt veel geld aan waardoor nieuwe technologieën ontwikkeld werden en beleggers een blind vertrouwen kregen dat de bomen tot in de hemel groeiden.

Het geld wordt echter in de grond gedrild terwijl de schulden op de balansen achterblijven. De productie van olie schiet omhoog terwijl de vraag niet kan volgen en prijzen beginnen te dalen tot de hel losbreekt in de sector.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs