EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1706 tot 1710
Geplaatst op: donderdag 14 september 2017

“Trump ziet af van de bouw van de muur aan grens met Mexico”

De bouw van een muur langs de zuidelijke grens van de Verenigde Staten en Mexico lijkt van de baan. Het was nochtans een van de belangrijkste verkiezingsbeloftes van president Donald Trump. Volgens verschillende media heeft Trump in gesprek met twee Democratische leiders ingestemd met het opstellen van een nieuw veiligheids- en immigratieplan, waarbij van een grensmuur bij Mexico geen sprake is

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 14 september 2017

Jamie Dimon lijkt de koers van Bitcoin te bepalen

Jamie Dimon, topman van de Amerikaanse zakenbank JP Morgan Chase, heeft een slecht einde voorspeld voor de Bitcoin. Opvallend genoeg lijkt de koers daar flink op te reageren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 14 september 2017

Noord-Korea gebruikt bitcoin om sancties te omzeilen!

Het lijkt er steeds meer op dat Noord-Korea het eerste land is dat bitcoin echt omarmt. Het communistische regime van Kim Jong Un ziet in cryptomunten een oplossing voor een steeds groter wordend probleem: sancties.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 14 september 2017

Ex-CEO Citigroep: 1 miljoen jobs weg in Europese bankensector

EX-Citigroup-CEO Vikram Pandit vreest voor een miljoen jobs in de Europese bankensector. De volgende vijf jaar zou daar maar liefst een op de drie werknemers, of in totaal een miljoen mensen, zijn job verliezen. De reden: de robotisering van hun jobs.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 14 september 2017

'Een op de drie bankmedewerkers verliest baan door robotisering'

Robots zullen het werk van bijna een op de drie werknemers in de bankensector binnen vijf jaar overnemen. Vooral ondersteunende diensten worden naar verwachting snel geautomatiseerd, voorspelt voormalig Citigroup-baas Vikram Pandit.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs