EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
58
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17066 tot 17070
Geplaatst op: woensdag 4 februari 2015

En ja hoor, de olieprijs daalt weer na opmars van 4 dagen

De olieprijzen daalden woensdag na in de vier voorgaande handelsdagen de sterkste opmars sinds 2009 te hebben gerealiseerd.

De daling werd volgens handelaren ingegeven door speculatie op een verdere toename van de voorraden in de VS, waarover later op de dag cijfers worden bekendgemaakt.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 4 februari 2015

Varoufakis geeft Europa de schuld van Griekse geldproblemen

De nieuwe Griekse minister van Financiën, Yanis Varoufakis, is minister van een bankroet land.

De nieuwe Griekse minister van Financiën, Yanis Varoufakis, is minister van een bankroet land.

Varoufakis stelt dat de schuldenproblematiek van Griekenland volkomen verkeerd is aangepakt door de Europese landen en instellingen die als een gokverslaafde geld blijven weggooien. Varoufakis vraagt zich af waarom er niet wordt gezegd “stop, wat hebben we verkeerd gedaan, begrijpen we deze crisis wel goed?”

Hij bestrijdt dat het beleid van hervormingen en bezuinigingen het land vooruit helpt. Statistisch lijkt er misschien een beetje vooruitgang volgens Varoufakis, maar in werkelijkheid dalen de inkomens en prijzen, de economie wordt steeds zwakker. Hij wijt de misère in zijn land ook aan ‘kartels’ van rijke Grieken die nauwelijks belasting betalen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 4 februari 2015

Zwitserse banken gooien klanten buiten. Maar, als we het nu eens anders aanpakken?

Er is vanmorgen het verhaal verschenen in De Standaard dat Zwitserse en Luxemburgse banken en masse hun Belgische zwartspaarders dumpen. De paniek bij dat soort grootbeleggers is bijna voelbaar. Want, waar moeten ze naartoe met hun geld?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 4 februari 2015

Top 10 in Goud

Top 10 Goud 2014 is bekend. Welke landen produceren het meeste goud en hoe ziet de 10 goudmijnen eruit? De wereldwijde goudproductie is in 2014 met 2% toegenomen ten opzichte van 2013. In totaal werd er in 2014 wereldwijd 3109 ton goud gemijnd. De stijging was met name te danken aan Canada, Rusland en China. Canada produceerde in 2014 15% meer goud dan in 2013. De stijging kwam uit op zo’n 20 ton. De goudproductie Rusland steeg met 9% in 2014 versus 2013. In absolute getallen steeg de productie van goud met 23 ton. China is de grootste goudproducent ter wereld. Het land zag de goudproductie in 2014 met 6% toenemen.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: woensdag 4 februari 2015

Ik ben minister van bankroet land zegt Varoufakis

De nieuwe Griekse minister van Financiën, Yanis Varoufakis, heeft tegen het Duitse weekblad Die Zeit gezegd dat hij minister is van een bankroet land.

De nieuwe Griekse minister van Financiën, Yanis Varoufakis, heeft tegen het Duitse weekblad Die Zeit gezegd dat hij minister is van een bankroet land.

Varoufakis stelt dat de schuldenproblematiek van Griekenland volkomen verkeerd is aangepakt door de Europese landen en instellingen die als een gokverslaafde geld blijven weggooien. Varoufakis vraagt zich af waarom er niet wordt gezegd ''stop, wat hebben we verkeerd gedaan, begrijpen we deze crisis wel goed?''

Hij bestrijdt dat het beleid van hervormingen en bezuinigingen het land vooruit helpt. Statistisch lijkt er misschien een beetje vooruitgang volgens Varoufakis, maar in werkelijkheid dalen de inkomens en prijzen, de economie wordt steeds zwakker. Hij wijt de misère in zijn land ook aan 'kartels' van rijke Grieken die nauwelijks belasting betalen.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs