EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17066 tot 17070 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 18 maart 2015

Waarom investeert een Noors staatsfonds in de Nationale Bank van België?

De Noren, het zijn doorgaans slimmeriken. Ze wisten meteen dat ze zich ver weg moesten houden van de Europese Unie, en het lidmaatschap van de eurozone dat zagen ze al helemaal niet zitten.

De Noren, het zijn doorgaans slimmeriken. Ze wisten meteen dat ze zich ver weg moesten houden van de Europese Unie, en het lidmaatschap van de eurozone dat zagen ze al helemaal niet zitten.

Economisch gaat het lekker met Noorwegen. Terwijl de Belgische handelsbalans nog steeds negatief is, kijken de Noormannen aan tegen een current account surplus van niet minder dan tien procent. Het bewijs dat een land dus, ook zonder euro, concurrentieel en exportgericht kan zijn.

Maar nu dus naar dat dekselse staatsfonds. De Noren zijn blijkbaar geïnteresseerd in onze Nationale Bank.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 18 maart 2015

2 miljoen voor een cent

Een dollarcent kan volgende week 200 miljoen keer zo veel opleveren. De koperen munt uit 1792 gaat onder de hamer in het Amerikaanse Baltimore. De geschatte prijs is 2 miljoen dollar, omgerekend 1,9 miljoen euro.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 17 maart 2015

Rusland omsingeld door militaire bases van de NAVO

De VS is niet bereid in te zien dat haar macht in de wereld aan het afnemen is en dat de wereldmacht niet de middelen heeft om overal te interveniëren. China heeft de afgelopen maanden ook al haar onvrede geuit over de Westerse sancties tegen Rusland die het gevolg zijn van de Russische annexatie van de Krim.

[...]

Lees verder op Goud-Portal.nl
Geplaatst op: dinsdag 17 maart 2015

China bemoeit zich nu in Koude Oorlog

De Koude Oorlog tussen de NAVO en Rusland lijkt verre van uitgevochten. Poetin laat zich niet de les lezen door het Westen en zijn er derhalve nieuwe sancties tegen de Russen in de maak. China spreekt openlijk haar misnoegen uit tegen de NAVO en wordt de relatie tussen het machtige China en het grote Rusland enkel maar hechter.

[...]

Lees verder op Goud-Portal.nl
Geplaatst op: dinsdag 17 maart 2015

Is dit een voorbode op een nieuwe globale crisis

Wie enkel de NOS en andere bronnen binnen de ‘reguliere media’ volgt, zou geloven dat er, op een paar brandjes na, een enorme economische opleving plaatsvind. Bij UBS Group AG to Invesco Ltd. is men gelukkig wél wakker daar ze in de verte allerlei narigheid op het economische pad zien liggen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs