Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 17071 tot 17075
Bron: blogspot.nl
Geplaatst: woensdag 7 januari 2015

DNB en politie pakken gezamenlijk illegale geldtransferkantoren aan

DNB en de politie hebben in de afgelopen periode gezamenlijk opgetreden tegen illegale geldtransferkantoren. Tijdens invallen bij deze zogeheten 'underground bankers' zijn inmiddels miljoenen euro’s in contanten in beslag genomen. Hierover heeft de politie met medewerking van DNB een videorapportage gemaakt, die vandaag is gepubliceerd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 6 januari 2015

‘Koop goud voor het te laat is’

‘We bevinden ons absoluut in een valuta-oorlog’, stelt Jim Rickards, schrijver van The Death of Money. ‘In 2011 zagen we een zwakke dollar, vandaag zien we een sterke dollar. Ik verwacht dat we over een jaar opnieuw een zwakke dollar zullen zien’, zijn boodschap is: koop goud voor het te laat is.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: dinsdag 6 januari 2015

Bitcoin exchange bitstamp offline na hack & diefstal 19000 bitcoins

, 1 van de grootste Bitcoin exchanges, heeft sinds 5 januari zijn diensten (tijdelijk?) opgeschort, zo melden ze ook op hun site. dit gebeurde ivm een hack waarbij waarschijnlijk rond de 19000 bitcoins zijn buitgemaakt door een nog onbekende partij. De hack heeft waarschijnlijk plaatsgevonden op 4 januari. Bitstamp heeft hierna meteen een bericht naar al zijn gebruikers gestuurd met de melding dat er geen bitcoins meer verstuurd moeten worden naar "oude" adressen behorende bij bitstamp accounts.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 6 januari 2015

Frau Merkel en signore Draghi strijden om de toekomst van Zuid-Europa

Na de val van de Duitsers hebben de geallieerden een onmogelijk hoge compensatievergoeding geëist. “Het enige dat met zekerheid kan worden gezegd van deze schulden is dat ze nooit zullen worden terugbetaald”, citeert The Guardian de econoome John Keynes,”hij had gelijk natuurlijk en de wereld zou niet veel later de catastrofale kosten moeten dragen om van een land het onmogelijke te eisen.”

Bron: speld.nl
Geplaatst: dinsdag 6 januari 2015

Euro gedaald naar 0,9 euro

De euro is door speculaties over een ‘grexit’ gedaald naar 0,9 euro. Dit heeft grote gevolgen voor zogenaamde eurowinkels waar alle artikelen 1 euro kosten. Door de daling van de euro zijn de prijzen daar gestegen naar 1,11 euro. Analisten vrezen dat de munt in een neerwaartse spiraal is gekomen. Volgens hun berekeningen is 0,9 euro namelijk maar 0,81 euro waard, of eigenlijk nog minder ‘maar dan wordt het wel erg ingewikkeld,’ aldus economen.