EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17081 tot 17085 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 11 maart 2015

Wil jij rijk worden? Volg dit 6 stappen plan

Je geld beheren is niet eenvoudig, zeker niet in het huidige monetaire klimaat – laat staan wat je allemaal moet doen wil je rijk worden. We leven in een speciale tijd waar een of ander gevaar steeds om de hoek loert, maar waar je alleen achter blijft als je niet de juiste beslissingen neemt.  Neem daarom deze 6 tips dan ook ter harte, uw financieel vermogen zal er blij mee zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 11 maart 2015

5 Tips om je portefeuille te beschermen tegen zwarte zwanen

Degene die niet leren van de geschiedenis, zijn degene die de geschiedenis zullen herhalen. Maar wat kunnen beleggers precies leren van compleet onvoorspelbare evenementen uit het verleden?

Dit soort evenementen, ook vaak ‘zwarte zwanen’ genoemd, is onvoorspelbaar, komt als een schok en heeft een enorme impact. Denk bijvoorbeeld aan 9/11 en de financiële crisis in 2008. Uit welke hoek het ook komt, dit soort evenementen kan elke portefeuille pijn doen. En hoewel ze onvoorspelbaar zijn, zijn er kenmerken die zwarte zwanen met zich meebrengen, die nuttig zijn voor de strategieën van beleggers.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 11 maart 2015

Dollar is te sterk

Ik heb het begin 2010 al ééns geschreven: de EUR/USD is op weg naar pariteit. De toenmalige verhouding was 1,50 en op dat moment was het nogal controversieel om de dollar te kopen.

Ik heb het begin 2010 al ééns geschreven: de EUR/USD is op weg naar pariteit. De toenmalige verhouding was 1,50 en op dat moment was het nogal controversieel om de dollar te kopen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 11 maart 2015

Meer klanten voedselbank

Het aantal mensen dat afgelopen jaar aanklopte bij de voedselbank, is met 11 procent gestegen in vergelijking met 2013. In totaal ging het om 94.000 mensen.

Uit een klantenanalyse blijkt dat ruim 40 procent van de gebruikers jonger was dan achttien jaar. Dat betekent dat 37.600 kinderen voor hun voeding afhankelijk waren van de voedselbank.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 11 maart 2015

Zwitserland kan klappen krijgen van Apple Watch

Zwitserland vreest Apple. Dat beweert in elk geval Swatch-uitvinder Elmar Mock. De inmiddels 61-jarige grondlegger van het hippe horlogemerk vermoedt dat de maandag gelanceerde Apple Watch de markt voor horloges tussen 500 en 1000 dollar flink onder druk gaat zetten. Het zou Zwitserland wel eens banen kunnen kosten.

Apple lanceerde maandag zijn langverwachte Apple Watch, waarover de circa 55.000 uurwerkmakers in Zwitserland tot nu toe hun schouders leken op te halen. Het land heeft grootste horloge-industrie ter wereld: de omzet van 20 miljard euro per jaar is zo’n 3,5 procent van de Zwitserse economie.

Lees verder op emerce.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs