EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17081 tot 17085 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 7 april 2015

VS op de rand van een recessie?

Zerohedge vraagt zich nog eens af of de VS nu al in een recessie zit. Wij hebben de laatste maanden eigenlijk ook bijna exclusief tegenvallende cijfers opgemerkt, voor de Amerikaanse economie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 7 april 2015

Welke richting gaat het op met de renteverhoging?

Naarmate de tijd verstrijkt, en hoe dichter we bij het punt komen waarop investeerders al enige tijd wachten, lijken de beleidsmakers bij de Federal Reserve steeds onzekerder, en misschien wel in het nauw gedreven te worden.

De centrale bank van Amerika probeert altijd transparant te zijn met de koers die ze vaart en heeft in het verleden ook bewezen transparant te zijn. Op een monetaire geldverruiming werd vaak maanden van te voren gehint. Hierdoor konden beleggers al voor de werkelijke daad van de Federal Reserve een weg inslaan. Ook nu heeft de Federal Reserve de economie weten te sturen door maanden van te voren te hinten op een renteverhoging.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 7 april 2015

De verborgen hand achter de terreur van IS? Die van Saddam Hoessein...

‘De mensen die het bevel voeren over de militaire operaties van de Islamitische Staat waren de beste officieren in het voormalige Iraakse leger. Dat is de reden waarom IS ons aan het front verslaat.’

‘De mensen die het bevel voeren over de militaire operaties van de Islamitische Staat waren de beste officieren in het voormalige Iraakse leger. Dat is de reden waarom IS ons aan het front verslaat.’

Dat zegt Hassan Dulaimi, een voormalig geheim agent van het Iraakse leger, in een interview met de Washington Post. Analisten en ook een ex-militant van IS bevestigen dat voormalige leden van Saddams Baath-partij achter de schermen de lakens uitdelen. Ook de ongewone brutaliteit van de IS-militanten zou een verlengstuk zijn van de wrede gebruiken van Saddams leger.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 7 april 2015

Aantal landen dat de doodstraf uitvoert op twintig jaar gehalveerd

Is de doodsstraf aan het uitsterven? Terwijl in de Verenigde Staten het aantal executies sterk terugloopt en de publieke opinie steeds meer verdeeld raakt over de doodsstraf, wordt ze ook in de rest van de wereld steeds minder uitgevoerd. Amnesty International stelde vast dat het aantal landen waar de doodsstraf nog wordt uitgevoerd de voorbije twintig jaar bijna gehalveerd is.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 7 april 2015

IJsland wil einde aan geldcreatie door banken?

De regering van IJsland bestudeert een revolutionair voorstel om de macht van geldcreatie weg te halen bij commerciële banken en deze terug te brengen in handen van de centrale bank. Een dergelijke monetaire hervorming zou uniek zijn in in ons moderne geldstelsel en zou de macht van de banken aanzienlijk inperken.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs