EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
49
kliks
39
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17101 tot 17105 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 17 februari 2015

De schaamte voorbij: Griekse luxepositie blijkbaar niet luxueus genoeg

Het huidige politieke en mediatieke narratief leert ons dat het terugbetalingsplan van de Griekse schulden onmogelijk en onrechtvaardig is. Politici noch journalisten getroosten zich de moeite om eens een deskundige blik op de cijfers te werpen.

Het eerste wat opvalt is dat de interest die de Grieken moeten betalen op hun schuld relatief gering is. De reële interestvoet van de af te betalen schulden zitt bijna op het niveau van de Duitse rente, terwijl Duitsland een veel gezondere staatsschuld heeft.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 17 februari 2015

Varoufakis: als Europa goede formulering gebruikt, zijn we eruit

Een oplossing voor de impasse over de Griekse schuldenkwestie is mogelijk. Dat stelde de Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis maandagavond na afloop van mislukt overleg met de eurogroep over het steunpakket. ,,Wij zijn de komende dagen bereid om te werken aan een compromis.”

Het werken aan een oplossing is het enige plan, er is geen plan B, zei Varoufakis. ,,Dat is de enige oplossing.” Hij herhaalde wel dat Griekenland af wil van het huidige programma.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 16 februari 2015

Euro daalt na mislukt Griekenlandoverleg

De waarde van de euro ging maandag behoorlijk onderuit, nadat gesprekken in Brussel over een oplossing voor de Griekse schuldenkwestie op niks waren uitgelopen.

De waarde van de euro ging maandag behoorlijk onderuit, nadat gesprekken in Brussel over een oplossing voor de Griekse schuldenkwestie op niks waren uitgelopen.

De euro zakte tot 1,1320 dollar en klom daarna weer iets op tot 1,1333 om 19.50 uur. Bij het sluiten van de Europese beurzen op maandag noteerde de munt nog op 1,1392 dollar.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 16 februari 2015

Portugal mag IMF-lening versneld aflossen

Portugal heeft met succes miljarden opgehaald door de verkoop van staatsbezittingen, zoals het postbedrijf CTT-Correios de Portugal en activiteiten op het gebied van energie, verzekeringen en vliegvelden. Ook kan het weer geld ophalen op de financiële markten tegen gunstige tarieven en beschikt het over voldoende financiële reserves.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 16 februari 2015

Grieken vegen Europees voorstel van tafel

Griekenland De Griekse regering verwerpt een voorstel dat de overige eurolanden vandaag in Brussel op tafel hebben gelegd om de financiële problemen van het land aan te pakken. "In deze omstandigheden kan er vandaag geen akkoord bereikt worden", zo verluidde in Griekse regeringskringen in Athene.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs