EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17126 tot 17130 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 23 maart 2015

Opkoopprogramma ECB verloopt volgens Draghi voorspoedig

De start van de jongste stimuleringsmaatregelen van de Europese Centrale Bank (ECB) om de economie aan te jagen verloopt voorspoedig.

De start van de jongste stimuleringsmaatregelen van de Europese Centrale Bank (ECB) om de economie aan te jagen verloopt voorspoedig.

Er is volgens ECB-president Mario Draghi genoeg in de markt om op te kopen, zei hij maandag voor de economische commissie van het Europees Parlement.

Eind januari kondigde de ECB aan om vanaf maart maandelijks 60 miljard euro per maand leningen op te gaan kopen, voornamelijk in de vorm van staatsobligaties. Die worden gekocht van banken en andere financiële instellingen als verzekeraars en pensioenfondsen. Volgens Draghi zijn er nu geen tekenen dat er niet genoeg obligaties zijn ''voor ons om op te kopen''.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 23 maart 2015

Duitsland op de rem: "Griekse crisis wordt vanavond niet opgelost"

Hoe hooggespannen de verwachtingen voor de ontmoeting tussen de Duitse bondskanselier Angela Merkel en de Griekse premier Alexis Tsipras vandaag ook zijn, temper ze maar. Dat is alvast de boodschap die Berlijn al de hele dag de wereld instuurt. "Vanavond wordt de Griekse crisis helemaal niet opgelost."

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 23 maart 2015

'Duitse economie blijft op stoom'

De Duitse economie heeft de sterke eindspurt in de laatste maanden van 2014 in het eerste kwartaal van dit jaar een vervolg gegeven.

De Duitse economie heeft de sterke eindspurt in de laatste maanden van 2014 in het eerste kwartaal van dit jaar een vervolg gegeven.

Dat schrijft de Bundesbank maandag in zijn maandrapport van maart. Ook voor het tweede kwartaal zijn de voortekenen gunstig, menen economen van de Duitse centrale bank.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 23 maart 2015

Dreig- of bedelbrief van Griekse premier aan Merkel?

De Griekse premier Alexis Tsipras waarschuwt in een brief aan de Duitse bondskanselier Angela Merkel voor een nakend bankroet van zijn land als dat niet snel nieuwe hulp van de EU en het IMF krijgt. Tsipras wil ook een nieuw (derde) hulpplan voor Griekenland.

[...]

Lees verder op deredactie.be
Geplaatst op: maandag 23 maart 2015

If you can't beat them, join them... waarom de VS best toetreden tot de Aziatische Investeringsbank AIIB

et Australische parlement bespreekt vandaag een eventuele totreding tot de Asian Infrastructure Investment Bank, een Chinees initiatief dat een tegenhanger voor de door de VS gedomineerde Wereldbank wil zijn. De AIIB wil Aziatische ontwikkelingsprojecten in energie, transport en infrastructuur ondersteunen en heeft daarvoor een startkapitaal van 50 miljard dollar verzameld, een som die snel zal worden opgetrokken tot het dubbele daarvan.

In november vorig jaar beslisten de Aussies - samen met Zuid-Korea en Japan - om nog even aan de zijkant te blijven staan. Die beslissing werd vooral ingegeven door Amerikaans verzet tegen het project, maar nu naast Groot-Brittanië, ook Frankrijk, Duitsland, Italië en Zwitserland zijn toegetreden, lijkt niets een Australisch ‘ja’ nog in de weg te staan. De deadline voor toetreding is eind maart.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs