Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 17141 tot 17145
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 17 december 2014

Met deze beslissing doen de VS de economie aan het zinken

Momenteel kennen de Verenigde Staten (VS) heel wat beperkingen op de uitvoer van olieproducten. Al kan daar binnenkort verandering in komen. In het Amerikaanse Congres wordt een denkoefening gehouden om de restricties op te heffen.

En, dat bericht had niet op een slechter moment kunnen vallen. De prijzen van ruwe olie staan immers op het laagste niveau sinds jaren en daar heeft het heersende overaanbod op de markt voor een groot stuk mee te maken.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 17 december 2014

Zal de euro helemaal door de vloer zakken?

Op de valutamarkten houdt de dollar momenteel stand rond 1,25 dollar. Een belangrijke reden daarvoor is de onrust die zich vanuit Rusland over Oost-Europa heeft verspreid. De spelers op de valutamarkten gaan op zoek naar zekerheid en denken die alleszins voorlopig te vinden bij de euro. Maar op langere termijn ziet het lot van de euro er een stuk onzekerder uit.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 17 december 2014

‘De Fed veroorzaakte de oliecrash, aandelen en vastgoed zullen volgen’

De crash van de olieprijs en de olieaandelen is een direct gevolg van het monetair beleid van de Federal Reserve. Door middel van QE en ZIRP heeft de Federal Reserve overal bubbels geblazen en de bubbel in olie is de laatste maanden leeg gelopen, aandelen en vastgoed zullen volgen aldus Peter Schiff op CNBC.

Bron: fok.nl
Geplaatst: woensdag 17 december 2014

VS straffen oliebedrijven om handel met Syrië

De Verenigde Staten hebben woensdag sancties opgelegd aan drie Europese oliehandelaren vanwege hun handel met de regering van Syrië. Onder de bedrijven bevindt zich het in Nederland gevestigde Staroil.

[...]

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: woensdag 17 december 2014

De nieuwe charts op bitcoinspot.nl: Kijken, vergelijken en kopen op 1 plaats.

We zijn de afgelopen weken druk bezig geweest met de nieuwe wisselkoersen voor bitcoinspot.nl en we zijn erg trots op het resultaat. Vandaag wil ik jullie laten zien welke opties er beschikbaar zijn in de nieuwe charts en laat ik per functie zien hoe het werkt. We zijn gek op feedback dus mocht je nog op of aanmerkingen hebben dan horen we het graag!