EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17141 tot 17145 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 23 maart 2015

Tsipras spreekt 'eindelijk ontspannen' met Merkel alleen

De Griekse premier Alexis Tsipras is maandag op bezoek bij de Duitse bondskanselier Angela Merkel. Hij zei tegen Griekse media dat de twee leiders eindelijk ontspannen kunnen praten en niet onder druk staan van allerlei onderhandelingen.

Tsipras heeft lang gewacht met 'het ontspannen gesprek' met de voornaamste geldschieter van zijn land. Hij werd 26 januari premier dankzij de verkiezingsoverwinning van zijn linkse partijencoalitie Syriza. Hij ging destijds snel naar Europese hoofdsteden, maar liet Berlijn links liggen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 23 maart 2015

Spanje: Grieken krijgen pas geld na hervormingen

 Griekenland krijgt pas geld van de eurolanden als de beloofde economische hervormingen daadwerkelijk zijn ingevoerd. Dat zegt de Spaanse minister van Economische Zaken Luis de Guindos in een vandaag gepubliceerd interview met de Britse krant Financial Times.

[...]

Lees verder op ad.nl
Geplaatst op: maandag 23 maart 2015

Wat zijn de duurste aandelen ter wereld? Een top 10

Je moet er echt wel wat geld voor over hebben, maar dan koop je wel een stukje zekerheid. De aandelen van de onderstaande bedrijven zijn niet voor niets zo duur. Van metaal, banken tot chocolade, ze zijn allemaal te vinden in de top 10 duurste aandelen ter wereld (van dit moment!).

[...]

Lees verder op stoerejongenzzz.nl
Geplaatst op: maandag 23 maart 2015

Eerste slachtoffer oliecrash aan Chinees infuus

Na bilaterale gesprekken tussen China en Venezuela zijn beiden overeengekomen over een lening ter waarde van 10 miljard USD. De ene helft als (nood)financiering, het andere gedeelte voor een verdere ontwikkeling van de olievelden.

Venezuela kampt momenteel met een zwaar begrotingstekort door de sterk gedaalde olieprijzen en verwacht dit jaar een economische krimp van 7% (cijfers IMF). Naast de krimpende economie zit Venezuela met een rente van maar liefst 30% op haar staatsobligaties (looptijd tot 2027), een schuld van maar liefst 66miljard USD.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 23 maart 2015

De volgende keer dat iemand u vertelt dat de Amerikaanse economie sterk presteert, toon 'm dan even deze 9 grafieken

Ondanks dat de Federal Reserve en de mainstream pers u graag doen geloven dat een renteverhoging niet lang meer op zich zal laten wachten, achten vele economen de kans dat die er ooit komt zeer klein tot onbestaande.

Ondanks dat de Federal Reserve en de mainstream pers u graag doen geloven dat een renteverhoging niet lang meer op zich zal laten wachten, achten vele economen de kans dat die er ooit komt zeer klein tot onbestaande.

De Amerikaanse schuld bedraagt vandaag meer dan 18.000 miljard dollar (18.000.000.000.000). De VS kunnen die schuld nooit terugbetalen en betalen hun oude schulden vandaag af door het aangaan van nieuwe schulden. Enkel al om die reden hebben de VS er alle belang bij de rente zo lang mogelijk zo laag mogelijk te houden. Elke stijging van een procentpunt in het renteniveau doet de Amerikaanse schuldenlast op jaarbasis namelijk met 150 à 170 miljard dollar stijgen.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs