EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1716 tot 1720
Geplaatst op: vrijdag 15 september 2017

‘Juncker wil Europese superstaat’

Europa heeft een unieke kans om belangrijke stappen vooruit te zetten. Van die gelegenheid moet gebruik worden gemaakt om de bevolking te overtuigen van de meerwaarde die de Europese Unie heeft te bieden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 15 september 2017

Beursblik: Nederlandse economie groeit meer dan 3 procent

De economen van ABN AMRO hebben hun ramingen voor de economische groei in Nederland verhoogd nadat het tweede kwartaal “extreem sterke groei” liet zien, terwijl de ontwikkelingen in het buitenland veelbelovend zijn voor de exportgroei in 2018. Dit blijkt uit een donderdag gepubliceerd rapport.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 15 september 2017

Amerikaanse topbankier vernietigend over Bitcoin: ‘Goed voor moordenaars en drugshandel’

De bitcoin is enkel goed voor drugsdealers en moordenaars. Wanneer bij de Amerikaanse zakenbank JPMorgan Chase een medewerker op een handel in bitcoins zou worden betrapt, zou hij onmiddellijk de laan worden uitgestuurd.

Dat heeft Jamie Dimon, chief executive van JPMorgan Chase, gezegd. Het systeem van de bitcoin is volgens Dimon immers niet meer dan een bedrieglijke constructie die op een bepaald ogenblik compleet zal instorten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 15 september 2017

Bijna 40 miljard verdampt uit virtuele munten

De afgelopen zeven dagen is er voor in totaal bijna $40 miljard aan waarde uit de markt van virtuele munten verdampt. Alle 866 virtuele munten die de website Coinmarketcap volgt hebben bij elkaar op dit moment een waarde van ongeveer $103 miljard, terwijl dat begin deze maand nog meer dan $140 miljard was.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: vrijdag 15 september 2017

Russische centrale bank: Virtuele munten zijn piramidespel

De markt van virtuele munten en zogeheten initial coin offerings (ICO's) is als een financieel piramidespel dat op ieder moment in elkaar kan storten. Dat zei plaatsvervangend gouverneur van de Russische centrale bank Dmitry Skobelkin tijdens een bijeenkomst voor bankiers in Sochi.

Lees verder op Hollandgold

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs