Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 1716 tot 1720
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 6 april 2017

Kan Amerika wel zonder Mexico?

Donald Trump heeft zich de afgelopen tijd niet bepaald populair gemaakt in Mexico. De Mexicanen hebben een hekel aan hem gekregen omdat Trump van plan is om de banden tussen Mexico en Amerika op te schorten. En dat vormt voor heel veel Mexicanen een bedreiging, omdat zij of werken in Amerika, of werkzaam zijn in een Amerikaanse fabriek die gevestigd is in Mexico.

Volgens Alan Russell, CEO van El Paso, slaat Trump zijn eigen ruiten in op het moment dat hij daadwerkelijk een einde maakt aan de samenwerking tussen Mexico en Amerika. Volgens Russell is de Amerikaanse economie immers voor een groot deel afhankelijk van de goedkope arbeid uit Mexico.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: donderdag 6 april 2017

Blokkeren miners segwit omdat ze Asicboost gebruiken?

Het BU vs segwit drama heeft weer een nieuw hoofdstuk. Het lijkt er sterk op dat de reden voor de tegenstand, tegen het invoeren van segwit, te maken heeft met het feit dat de tegenstanders gebruik maken van een mining-techniek (asicboost) welke niet compatible is met segwit. De hardware wordt vermoedelijk gebruikt door mining pool Bitmain om een voordeel van wel 30% te behalen op andere Bitcoin-miners. Lees het hele verhaal hier. Twitter

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 6 april 2017

Europese Centrale Bank houdt vast aan stimulus

Hoofd van de Europese Centrale Bank Mario Draghi kondigde donderdag in een persmededeling aan dat de monetaire inspanningen die de bank nu levert, zullen worden verdergezet. Hij voegde er ook aan toe dat de economische risico’s voor het herstel in de 19 EU-landen aan het verminderen zijn. Maar er is nog niet voldoende stabiliteit en economische kracht om het stimuleringsbeleid af te bouwen, aldus Mario Draghi.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: donderdag 6 april 2017

Borreltijd in de ECB

De Amerikaanse Federal Reserve wil minder gaan stimuleren, dat klinkt BNR’s macro-econoom als muziek in de oren. Maar de ECB wil er nog niet aan.

Volgens de Fed gaat het met de Amerikaanse economie langzaam wat beter, dus kan de stimulering omlaag en de rente omhoog, weet De Kort. Nu wil de Fed ook de balans inkrimpen. ‘Ze hebben in de loop der tijd ongelofelijk veel obligaties en hypotheken gekocht, voor ongeveer 4000 miljard dollar, daar willen ze ook van af. Hoe en wat is niet helemaal duidelijk nog, maar de Fed gaat waarschijnlijk verkopen, voor het eerst in heel lange tijd.’

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 6 april 2017

Wereldoorlog 3 is niet veraf wanneer dit conflict escaleert

Ver hiervandaan broeit een conflict dat kan uitgroeien tot een nieuwe wereldoorlog. Er heersten in het verleden al spanningen tussen Japan en China in de Zuid Chinese Zee. Nu komt er nog een conflict bovenop tussen beide landen in de Oost Chinese Zee. Indien internationale allianties betrokken worden in dit conflict, staat een 3e wereldoorlog voor de deur. Bij een escalatie heeft dit ongetwijfeld een impact op de financiële markten.