EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
32
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17156 tot 17160
Geplaatst op: zondag 1 februari 2015

Waarom zoveel mensen cash verstoppen in hun huis

Waar moet je je cash bewaren? Sommige mensen besluiten er letterlijk op te gaan slapen. Terwijl je zou zeggen dat de meeste mensen toch met hun spaargeld naar de bank toegaan, blijkt 29 procent van de mensen toch minsten een behaalde hoeveelheid brief- en muntgeld in huis aan te houden. Dat blijkt uit een enquête onder ruim 1800 Amerikaanse volwassenen, gedaan door American Express.

Voor het cash dat de volwassenen thuis bewaren, blijkt meer dan de helft hier echt een verstopplek te hebben. Onder de zogenaamde millennium-generatie ligt dit percentage zelf nog hoger. Van hen blijkt iets meer dan twee derde spaargeld in cash aan te houden buiten een bank om.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 1 februari 2015

Grote staking in olie-industrie VS

Werknemers in de olie-industrie in de Verenigde Staten zijn zondag begonnen met een grote staking, na het uitblijven van een akkoord over een nieuwe cao. Het is de grootste actie in de Amerikaanse oliesector sinds 1980.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 1 februari 2015

India vervangt China als grootste afnemer van goud ter wereld

India heeft het stokje van China overgenomen en was in 2014 de grootste afnemer van goud terwijl de wereldwijde vraag naar goud daalde, zo blijkt deze week uit een rapport waar Reuters over bericht. In het rapport wordt voorspeld dat de goudprijs, die de laatste 2 jaar is gedaald, dit jaar een bodem zal vinden.

De vraag vanuit China naar goud blijkt in 2014 met meer dan een derde te zijn gedaald. Daarmee kwam de vraag uit op het laagste niveau in 4 jaar met 866 ton. En dat terwijl de voorraad restgoud in het land juist steeds met 21 procent naar een onverwachte 182 ton, blijkt uit het rapport van analisten van Thomson Reuters.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 1 februari 2015

Duitse eurocommissaris: "Griekse regering is brutaal en schaamteloos"

Griekse verkiezingen De Duitse eurocommissaris Günter Oettinger verwijt de nieuwe Griekse regering dat zij "brutaal en schaamteloos" tekeer aat. Hij zei tijdens een bijeenkomst van zijn partij, de christendemocratische CDU, dat de regering van Alexis Tsipras zich aan zijn verplichtingen tegenover de EU moet houden. "Het kan niet zo zijn dat Brussel een regering beter behandelt omdat die brutaal en schaamteloos optreedt", zei hij.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 1 februari 2015

De Grieken: Dijsselbloem beteuterd en verdwaasd

Alleen angst, onzekerheid en een gebrek aan alternatieven houden het systeem van de zogenaamde waarde en uitwisselbaarheid nog in stand. Ons hele systeem ziet er uit als de keizer zonder kleren.

Alleen angst, onzekerheid en een gebrek aan alternatieven houden het systeem van de zogenaamde waarde en uitwisselbaarheid nog in stand. Ons hele systeem ziet er uit als de keizer zonder kleren.

Niemand durft, net als in het sprookje, iets te zeggen. Bang als we zijn voor een complete instorting, een in damp opgaan van dat wat nu is. Elke Griek met maar een beetje verstand die nu nog geld op een Griekse bank heeft staan die moet toch onderhand wel weten wat te doen. Redden wat er te redden valt

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs