EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
21
kliks
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17161 tot 17165 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 3 april 2015

Vroeg of laat zal het terug beter gaan met goud. Let maar op!

Het ziet er niet goed uit voor de goudbelegger. De futures zijn vandaag onder de symbolische grens van 1 200 USD per ounce gezakt. Dat is het gevolg van het kleinere aantal uitkeringen dat in de Verenigde Staten (VS) is aangevraagd, meldt MarketWatch vandaag.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 3 april 2015

Forse daling in aantal faillissementen in eerste kwartaal 2015

Het aantal faillissementen is in het eerste kwartaal van 2014 met 19 procent gedaald. In de horeca en in de industrie daalde het aantal faillissementen zelfs met dik 30 procent.

Dat meldt Faillissementsdossier.nl in een persbericht. Fallissementsdossier, waarmee Z24 samenwerkt, maakte een analyse van de eerste drie maanden van 2015. In totaal gingen er in 2179 bedrijven over de kop tegen 2701 in dezelfde periode vorig jaar.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 2 april 2015

Goud en RMB mogelijke deelnemers SDR in 2016

Er zijn geen munten of bankbiljetten van in omloop. De Special Drawing Rights, of te wel de SDR met XDR als valutacode is een recht of een claim op een valuta dat verbonden is met deze virtuele munt met als doel grote schommelingen op de valutamarkten te omzeilen. De XDR is een mandje van belangrijke reservemunten verspreid over de wereld. De samenstelling is op dit moment 41,9 procent dollars, 37,4 procent euro’s, 9,4 procent Japanse yens en 11,3 procent Britse ponden.

De samenstelling van de XDR wisselt elke vijf jaar. Toen de euro nog niet bestond, maakten daarvoor in de plaats de Duitse mark en de Franse franc deel uit van de Special Drawing Rights. Zelfs de Nederlandse gulden en de Belgische frank hebben ooit eens deel uit gemaakt van de SDR van 1974 tot 1980. Dit gebeurde naar aanleiding van de ontkoppeling tussen goud en de dollar in 1971 dat onder leiding van president Nixon werd besloten. Bij de initiëring van de SDR in 1969 stond deze munt gelijk aan 0,888671 gram goud – tot in 1974. Hieronder treft u een interessante kaart aan dat de geschiedenis van de XDR weergeeft.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 2 april 2015

Hoe leven van $1 per dag deze CEO in zijn jongere jaren zelfvertrouwen gaf

Lang voordat de CEO van SpaceX en Tesla een netto waarde van 11,9 miljard dollar bereikte, en ook lang voordat hij op zijn 28ste miljonair werd door zijn eerste bedrijf, Zip2, te verkopen, leefde Elon Musk van een dollar per dag.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 2 april 2015

Nieuw recordbedrag op de spaarboekjes

In februari stond 259,552 miljard euro op de spaarboekjes. Dat is een kleine toename - met 52 miljoen euro - tegenover januari, blijkt uit cijfers van de Nationale Bank.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs