Nieuws / Artikelen met het woord

58155 artikelen gevonden. Artikel 17166 tot 17170
Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 21 januari 2015

Goudprijs voor het eerst sinds augustus boven 1300 dollar

De goudprijs is woensdag voor het eerst sinds augustus vorig jaar tot boven de 1300 dollar per troy ounce (31,1 gram) gestegen.

Beleggers stappen weer in goud met het oog op de onzekere economische ontwikkelingen. Het edelmetaal wordt in roerige tijden vaak gezien als een veilige belegging.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 21 januari 2015

Voor het eerst sinds de crisis zijn de huizenprijzen gestegen

De huizenprijzen zijn vorig jaar gemiddeld met 0,9 procent gestegen vergeleken met 2013. Daarmee valt het gemiddelde prijsniveau op jaarbasis voor het eerst sinds de crisis hoger uit.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 21 januari 2015

Olieprijzen blijven laag in eerste halfjaar

De olieprijzen blijven naar verwachting laag in de eerste helft van dit jaar. Dat is goed nieuws voor consumenten en kan ook gunstig uitpakken voor de Franse economie.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 21 januari 2015

Market Update (21 januari 2015)

Huizenprijzen stijgen weer, IMF roept op tot meer monetaire stimulering, EU overweegt toenadering tot Rusland, China opent handelsplatform voor yuans in Zwitserland en goudprijs blijft stijgen in aanloop naar ECB persconferentie.

Bron: stopdebankiers.eu
Geplaatst: woensdag 21 januari 2015

"Geld lenen kost geld", behalve als je gaat studeren wordt geld lenen ontmoedigd

Zeven jaar lang is schuld nu het alfa en omega van alle ellende in de wereld. Geld lenen is zo gevaarlijk gebleken dat de overheid zelfs bij iedere lening een waarschuwing afgeeft: Let op! Geld lenen kost geld. Behalve als je gaat studeren. Dan wordt lenen doodleuk aangemoedigd. Waarom is dat sociaal?