EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17166 tot 17170 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 3 april 2015

Gent wordt eerste "Bitcoinstad" in België

In Gent kan al in een twintigtal zaken met de digitale munt bitcoin betaald worden. Het succes is te wijten aan de toenemende kennis over bitcoin en de inspanningen van de vrijwilligers van Gent Bitcoinstad, die naar analogie met de Nederlandse stad Arhem op 18 april "Gent Bitcoinstad" lanceren.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 3 april 2015

Nucleair raamakkoord bereikt, olieprijs duikt naar beneden

Na vele onderhandelingen en gemiste deadlines, is er dan toch uiteindelijk een voorlopige overeenkomst gekomen tussen de zes wereldmachten en Iran omtrent het nucleair programma. Juich echter nog niet te vroeg, want het is een “raamakkoord” dat als basis moet dienen voor een definitief akkoord.

Het definitieve akkoord zou er moeten komen tegen 30 juni. Als reactie op dit nieuws, dook de prijs voor een vat Noordzee-olie van $ 59 naar $ 55. Het verlies werd echter snel gecorrigeerd maar het is duidelijk dat de olieprijzen beïnvloed worden door wat er zich in Iran afspeelt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 3 april 2015

Moet cash verboden worden?

Zou de wereld af moeten van contant geld? Het is een vraag die een jaar of 30 geleden belachelijk had geklonken, maar vandaag de dag serieus besproken wordt. In de meer ontwikkelde economieën ter wereld dan ten minste.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 3 april 2015

Market Update (3 april 2015)

Griekenland zit over een week echt zonder geld, beleggers verliezen hun overtuiging van een snelle renteverhoging door de Amerikaanse centrale bank, president Obama merkt op dat sterke dollar schadelijk is voor de Amerikaanse export, de olieprijs gaat hard onderuit door deal tussen de VS en de World Gold Council wil meer transparante goudmarkt in Londen.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 3 april 2015

Is Rusland terug van weggeweest?

Terwijl de Russische roebel stijgt naar nieuwe hoogtes voor 2015, zorgen beter dan verwachte winstcijfers en een kleine rally van de olieprijzen van vorige week ervoor dat analisten zich beginnen af te vragen of de Russische economie terug van weggeweest is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs