EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17176 tot 17180 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 2 april 2015

American Dream herleeft

Over de aftakeling van de Amerikaanse economie is ondertussen veel geschreven, maar misschien zijn de vooruitzichten helemaal zo slecht nog niet als dat veel doomdenkers geloven. De ‘American Dream’ is terug van weggeweest en hoe! Leg eens die maandelijkse werkgelegenheids-rapporten, BNP cijfers en kwartaalcijfers aan de kant en kijk hier eens naar:

[...]

Lees verder op Slim In Dividend.com
Geplaatst op: donderdag 2 april 2015

ECB verhoogt maximale bedrag voor noodsteun aan Griekse banken

De Europese Centrale Bank (ECB) heeft het maximale bedrag dat als noodsteun aan Griekse banken kan worden verleend verhoogd met 700 miljoen euro.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 2 april 2015

Obligatiehandel ‘kaputt’?

De Europse Centrale Bank, onder leiding van de Italiaan Mario Draghi, is volop bezig met het afvuren van zijn omvangrijke bazooka. Het opkoopprogramma, ook wel QE (quantitative easing) genoemd, heeft als doel de economie van de eurozone terug op het spoor te zetten en komaf te maken met de stuiptrekkingen van de crisis door middel van goedkopere kredieten te verlenen aan staten, ondernemingen en uiteindelijk de huishoudens. Dit doen ze door maandelijks € 60 miljard aan schuldpapier te kopen tot september 2016. Uiteindelijk zal er € 1000 miljard in de Europese economie gepompt worden, daar kunnen de Europese landen al een heel eind mee verder.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 2 april 2015

Europeanen zijn het meest bullish sinds 2007

De Europese Commissie heeft deze week cijfers gepubliceerd waaruit blijkt dat het sentiment onder Europese consumenten flink is gestegen. Het vertrouwen onder de Europese consument is zelfs hoger dan het geweest is sinds halverwege 2007.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 2 april 2015

Hedge-fondsen en vermogensbeheerder zetten 30 miljard USD in op daling Euro

Hedge-fondsen en vermogensbeheerders plaatsen shorten de laatste dagen maar liefst 30 miljard USD op een verdere daling van de euro. Dit is het hoogste bedrag sinds de invoering van de eenheidsmunt in 2002. Maar mogelijks nemen enkele speculanten toch wel een heel hoog risico hiermee…

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs