EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
39
kliks
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17176 tot 17180 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 7 maart 2015

Probeert Rusland nu ook onrust te stoken in Letland?

Europese Unie en de NAVO groeien de zorgen over Russische agressie van binnenuit in Oost-Europese staten. De vrees neemt toe dat Moskou de Russische minderheid in bijvoorbeeld EU-lidstaat en NAVO-bondgenoot Letland opstookt tegen de regering.

Op een veiligheidsconferentie vrijdag in de Letse hoofdstad Riga werd over het gevaar gesproken. Het is ook een thema op een bijeenkomst van de EU-ministers van Buitenlandse Zaken in Riga.

Een groeiend koor deskundigen, defensieplanners en beleidsmakers wijst op de mogelijkheid van een dergelijke aanval van binnenuit, meldden Letse media.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 7 maart 2015

Totale overgave is niet genoed. Duitsland veroordeelt Griekenland tot de bedelstaf

Onlangs heeft de Griekse overheid alle eurolanden een uitgebreide lijst bezorgd van de voorgestelde hervormingen, schrijft CNBC. Toch is dat niet genoeg, menen de andere lidstaten – met Duitsland op kop – want de lijst zou de laat zijn aangekomen om ‘m op tijd door te nemen en goed te keuren voor maandag.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 6 maart 2015

Draghi veroorzaakt met QE een miljardenprobleem

Er is een deel van de pensioenwereld dat zichzelf schrap moet zetten voor Mario Draghi. Het plan van de Europese Centrale Bank om obligaties op de kopen voor 60 miljard euro per maand, heeft namelijk mogelijk nu al gezorgd voor een gat van 92 miljard euro voor pensioenplannen. Hoe? Door de rentes op obligaties te drukken, zegt Standard & Poor’s. En als de daadwerkelijke start van QE de rentes verder en voor langere tijd omlaag drukt, moeten bedrijven mogelijk drastische maatregelen nemen om de eindjes aan elkaar te knopen. Hierdoor kunnen hun kredietratings in het geding komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 6 maart 2015

Grieken zetten studenten en toeristen in als undercover-belastingspionnen

Griekenland wil studenten en toeristen inzetten als undercover-belastinginspecteurs. Zij moeten in de gaten houden of ondernemers niet frauderen en keurig btw afdragen. Dat meldde de Britse krant Financial Times vandaag op basis van een brief met nieuwe voorstellen van de Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 6 maart 2015

Europa is verslaafd aan import van energie

Volgens the Economist, hangt de EU voor 1/3 van haar energie af van Rusland. Daar wil men verandering in brengen.

Volgens the Economist, hangt de EU voor 1/3 van haar energie af van Rusland. Daar wil men verandering in brengen.

De Europese Commissie heeft onlangs haar strategie voor een eengemaakte energiemarkt voorgesteld. Dit is een verder uitgewerkte versie van het voorstel van vorig jaar van Donald Tusk, toen nog premier van Polen. Het voorstel van Tusk was voornamelijk gefocust op een gezamenlijke gasunie. Als de EU een samenaankoop van gas zou realiseren, zou Putin de afzonderlijke EU landen niet meer kunnen uitspelen t.o.v. elkaar.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs