EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1721 tot 1725 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 16 januari 2018

Redde Trumps liefde voor golf de wereld van een nucleaire ramp?

Een vals alarm zette de wereld vrijdag 38 minuten lang op de rand van een nucleaire catastrofe. Zowel radio als tv op Hawaï onderbraken hun programma’s om de bevolking te waarschuwen voor het imminente neerstorten van een kernraket. Ook lokale telecomoperatoren verzonden het bericht per sms aan hun abonnees.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 16 januari 2018

VS bereiden zich stilletjes voor op de oorlog die ze niet willen

De Amerikaanse krant New York Times publiceert maandag een opmerkelijke stand van zaken over de militaire voorbereidingen die worden getroffen voor een mogelijke aanval op Noord-Korea.

In een stuk dat de titel “Military Quietly Plans for a War It Doesn’t Want” (“Defensie bereidt zich stilletjes voor op de oorlog die het niet wil”) meekrijgt, staat te lezen dat het vooral de woorden van president Trump zijn die de top van het militaire apparaat hebben overtuigd dat ze werk moeten maken van een plan B.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 15 januari 2018

Poetin stookt nu ook onrust in de Balkan

De Russische invloed en inmenging op de Balkan baart het Westen steeds grotere zorgen. Rusland blijkt nu een paramilitaire eenheid van separatisten te trainen in het Servische deel van Bosnië. Het was al betrokken bij een coup-poging in Montenegro, en een mislukte moordaanslag op de president zaten om Montenegro’s toetreding tot de NAVO tegen te houden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 15 januari 2018

Beursblik: Ethereum techniek voor RELX Legal om goed te volgen

Blockchain-toepassingen zoals het platform Ethereum kunnen de markt voor juridische dienstverlening substantieel verstoren, maar de nieuwe technologie biedt ook kansen voor een toeleverancier aan deze markt zoals RELX. Dat bleek uit een vorige week gepubliceerd rapport van analisten van Goldman Sachs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 januari 2018

Finse test met een basisinkomen is 1 jaar oud. Wat weten we nu?

Een jaar geleden lanceerde Finland als eerste Europese land een proefproject met een gegarandeerd basisinkomen. Het experiment loopt over een periode van twee jaar en kon wereldwijd op een bijzonder grote belangstelling rekenen.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs