EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
41
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
41
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1721 tot 1725
Geplaatst op: maandag 14 augustus 2017

Waarom goud het zal winnen van crypto ’s

Wanneer het internet plat ligt omdat digitale bruggen verwoest zijn [...], dan is het einde Bitcoin, en einde internet, in ieder geval voor maanden. We hebben het niet meer over een storing. Het AMS-IX mag dat het grootste internetknooppunt van Europa zijn, ook Azië herbergt dergelijke knooppunten – datacenters vol met glasvezel verbindingen. Wanneer het tot een atoombommenfestijn komt, mag u zich gaan opmaken voor dergelijke scenario’s. Zoals al eerder genoemd, interessante tijden breken aan, houd rekening met het ondenkbare.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 14 augustus 2017

Chinese overheid legt Noord-Korea importverboden op

Het Chinese ministerie van Handel heeft een importverbod uitgevaardigd op een aantal producten uit Noord-Korea. De sanctie gaat dinsdag in geldt onder meer voor kolen, ijzererts, erts, lood en zeevruchten.

Het Chinese ministerie reageert hiermee op de twee rakettesten die het bewind in Pyongyang in juli uitvoerde. De maatregel lijkt op de sancties die de Verenigde Naties eerder deze maand afkondigden. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 14 augustus 2017

Slechts nieuws voor de VS: Europese banken stappen mee in Russisch LNG-avontuur

Via de korte doorgang aan de Noordelijke IJszee kunnen de Russen de kosten van het dure transport van LNG via hoogtechnologische tankers tot 40% drukken. Dat is een ware gamechanger op een markt die nu gedomineerd wordt door de Qatari’s.

Er zit dus muziek in het Russische plan. Niet alleen het Noorse Statoil is rechtstreeks betrokken bij de productie van Russisch LNG, maar ook Europese banken, i.e. banken uit de Europese Unie, willen graag meestappen in het Russische LNG-avontuur.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 14 augustus 2017

Scaramucci: Mensen in het Witte Huis willen Trump weg hebben

Er is een groep invloedrijke mensen in Washington die president Trump uit het Witte Huis willen verwijderen. Dat zei Anthony Scaramucci, voormalig communicatieadviseur van het Witte Huis, onlangs in een interview met de BBC. Volgens Scaramucci zijn er elementen binnen Washington, maar ook in het Witte Huis, die niet in het belang van Trump handelen. Deze mensen lekken informatie en proberen de agenda van Trump te ondermijnen. Daarover zei hij het volgende bij de BBC.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 14 augustus 2017

Pariteit komt! Niet met de dollar maar met het Britse pond

De waarde van een Brits pond zakt in het eerste kwartaal van 2018 onder dat van een euro. Dat voorspellen analisten van de Amerikaanse zakenbank Morgan Stanley. Op dat moment moet 1,02 pond worden neergeteld voor 1 euro.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs