EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17201 tot 17205
Geplaatst op: maandag 2 februari 2015

Wat zijn de meest ergerlijke belastingen? (een top 10)

Wat zijn de meest ergerlijke belastingen? Dat heeft het altijd vrolijke weekblad Elsevier voor ons uitgezocht en bepaald. Wij konden het niet na laten om dit rijtje over te nemen en (deels) van ons eigen commentaar te voorzien. En je weet toch: meer belasting betalen, maakt ons allen gelukkiger!

Lees verder op stoerejongenzzz.nl
Geplaatst op: maandag 2 februari 2015

Wat de overwinningen van Syriza en straks Podemos betekenen voor u, belastingbetaler

Het succes van het radikaal-linkse Syriza bij de recente Griekse verkiezingen biedt Podemos een gouden kans om ook de Spaanse gedesillusioneerde kiezer ervan te overtuigen dat radicale verandering mogelijk is.

Het succes van het radikaal-linkse Syriza bij de recente Griekse verkiezingen biedt Podemos een gouden kans om ook de Spaanse gedesillusioneerde kiezer ervan te overtuigen dat radicale verandering mogelijk is.

Driehonderdduizend Spanjaarden (100.000 volgens de politie) verzamelden zaterdag dan ook in Madrid om er deel te nemen aan de ‘Mars van Verandering’. 

Er waait dus een nieuwe linkse wind door Europa, constateren politieke waarnemers. Velen verheugen zich over het feit dat de tijd voor verandering lijkt aangebroken en deze nieuwe generatie politici eindelijk een einde zal maken aan de besparingspolitiek die in verschillende Zuid-Europese landen de middenklasse heeft uitgeroeid.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 1 februari 2015

Goud en zilver report (Week 5)

De goudprijs zakte de afgelopen week van €1154,88 naar €1.137,43 per troy ounce, een daling van 1,5%. Het verlies was gedurende de week nog groter, want op donderdag zakte de koers na de publicatie van de FOMC notulen van de Federal Reserve weg tot €1.110 per troy ounce. 

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: zondag 1 februari 2015

Verbazend genoeg is de ECB erin geslaagd om van QE een grotere ramp te maken

Vorige week heeft ECB-voorzitter Mario Draghi de verwachte QE-bom gedropt. Je zou kunnen zeggen dat de beslissing van de centrale bank om schulden aan te kopen een futiele poging is om de Federal Reserve na te apen. Als de Amerikanen obligaties mogen aankopen, waarom zouden Europeanen dan niet hetzelfde mogen doen?

Wel, het verschil is dat de Fed en de ECB er een heel andere aanpak op nahouden als we CNBC mogen geloven:”(…) de Fed kocht de obligaties per definitie aan als de prijzen onder druk stonden en de markt zo illiquide was dat de Fed er virtueel gezien alleen maar winst mee kon maken. Hetzelfde geldt voor de staatsobligaties.”

Lees verder op freedombytes.info
Geplaatst op: zondag 1 februari 2015

'Geen toekomst Griekenland buiten euro'

Griekenland heeft geen toekomst buiten de eurozone. Dat heeft de Franse minister van Financiën, Michel Sapin, zondag gezegd in aanloop naar een ontmoeting met zijn Griekse collega Yanis Varoufakis later op de dag.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs