EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
29
kliks
24
kliks
20
kliks
14
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17201 tot 17205 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 11 maart 2015

Statistieken-misleiding naar nieuw hoogtepunt

Het rijmen van macrodata wordt stilaan een lastig onderdeel waarmee economen geconfronteerd worden. Koopkracht van huishoudens, fabrieksorders en aanschaf van kapitaalgoederen begeven zich duidelijk in een “(pre-)recessie” zone. Dit kan niet in overeenstemming gebracht worden met het mooie weer verhaal van economische voorspoed. Waarom doet men dit?

[...]

Lees verder op GoudPortal.nl
Geplaatst op: woensdag 11 maart 2015

Column Kees de Kort | Afboeken, afboeken, afboeken

Het CPB presenteerde gisteren een rapport over de grondposities in de grensstreken. Tijd om af te boeken, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 11 maart 2015

'Programma ECB brengt inflatie naar doelniveau van 2 procent'

Het nieuwe steunprogramma van de Europese Centrale Bank (ECB) zal ervoor zorgen dat de inflatie in de eurolanden stijgt naar het doelniveau van bijna 2 procent.

''We kunnen en zullen ons monetaire beleid inzetten op een manier die de inflatie in overeenstemming brengt met onze doelstellingen'', zegt de Italiaan.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 11 maart 2015

Euro zakt tot onder de 1,06 dollar

De waarde van de euro staat al maanden onder druk door het uiteenlopende monetaire beleid in de eurozone en de Verenigde Staten. De Europese Centrale Bank (ECB) zette deze week nieuwe stappen om de zwakke economische groei en inflatie in de eurozone te stimuleren. In de VS perkt de Federal Reserve zijn stimuleringsbeleid juist steeds verder in, waardoor de dollar aantrekkelijker wordt voor beleggers.

Lees verder op parool.nl
Geplaatst op: woensdag 11 maart 2015

Republikeinen vinden dat de Fed niet genoeg heeft gedaan

Het Amerikaanse Congres neemt de Federal Reserve onder vuur.

Het Amerikaanse Congres neemt de Federal Reserve onder vuur.

Dat schrijft Barry Eichengreen op Project Syndicate. De twee legislatieve kamers willen namelijk niet alleen de centrale bank doorlichten maar ook het rentebeleid generaliseren.

Congresleden sparen de laatste tijd hun kritiek niet op Fed-voorzitter Janet Yellen omdat ze priv√©vergaderingen houdt met president Barack Obama en de minister van Financi√ęn Jack Lew.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs