EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17206 tot 17210 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 11 maart 2015

Een euro voor een dollar? In dit tempo is het volgende week een feit

De waarde van de euro ten opzichte van de dollar stond woensdag opnieuw onder druk. De Europese munt zakte daarbij voor het eerst in lange tijd onder de grens van 1,06 dollar.

De waarde van de euro staat al maanden onder druk door het uiteenlopende monetaire beleid in de eurozone en de Verenigde Staten. De Europese Centrale Bank (ECB) zette deze week nieuwe stappen om de zwakke economische groei en inflatie in de eurozone te stimuleren. In de VS perkt de Federal Reserve zijn stimuleringsbeleid juist steeds verder in, waardoor de dollar aantrekkelijker wordt voor beleggers.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 11 maart 2015

Goldman: Olieprijs terug naar 40 dollar per vat

De olieprijs zal ondanks de recente stijgingen weer flink omlaag kunnen nu wereldwijde olie-voorraden weer beginnen toe te nemen. De prijs van een vat Amerikaanse olie kan hierdoor op de korte termijn dalen naar 40 dollar per vat, zo meldt Goldman Sachs.

Tussen januari en februari steeg de olieprijs met bijna een derde, dankzij verstoringen van het aanbod in het Midden-Oosten, een sterke winter-vraag en hoge raffinagemarges. Dit volgde op een prijsdaling van ongeveer 60 procent tussen juni 2014 en januari van dit jaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 11 maart 2015

Amerikaanse tanks en troepen naar Baltische landen om vuist te maken tegen Rusland

Het spierballengerol aan de grenzen tussen Europa en Rusland neemt toe. Nu Russische militaire vliegtuigen de laatste tijd erg actief zijn aan de grenzen met Estland, Litouwen en Letland, wil ook de Navo tonen dat het  de verdediging van zijn lidstaten ernstig neemt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 11 maart 2015

Hoe de komst van de euro de goudmarkt veranderde

In dit deel van de Gold Trail legt FOA uit dat de goudmarkt zal veranderen door de komst van de euro. In een transitie van de dollar naar een nieuwe wereldreserve zullen goudcontracten geen garantie meer geven op echt goud. Binnen het dollarsysteem is de goudmarkt zodanig veranderd dat de prijs van een goudcontract nu de prijs van fysiek goud bepaalt. Dat zal veranderen wanneer de dollar niet meer de reservemunt is.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 11 maart 2015

Euro verder omlaag naar nieuw recordniveau

 De euro daalde woensdag verder naar een nieuw recordniveau. Door het beleid van de ECB wordt de Europese munt alsmaar goedkoper tegenover andere wereldmunten.

 De euro daalde woensdag verder naar een nieuw recordniveau. Door het beleid van de ECB wordt de Europese munt alsmaar goedkoper tegenover andere wereldmunten.

Tegen 11.30 uur was een euro ongeveer 1,0584 dollar waard. Dinsdag zakte de Europese munt al naar het laagste punt sinds 2003, met een prijs van 1,08 dollar. In 2015 heeft de euro inmiddels 12 procent van de waarde verloren.

Oorzaak is het beleid van de Europese Centrale Bank om verpakte leningen en staatsobligaties op te kopen op de financiële markten. Vanaf afgelopen maandag is de ECB gestart met het programma om enkele tientallen miljarden leningen op te kopen.

[...]

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs