EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
52
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17211 tot 17215 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 20 maart 2015

Economische sancties tegen Rusland verlengd tot eind 2015, maar beslissing valt pas in juni

Ten laatste op de Europese top in juni zal beslist worden de economische sancties tegen Rusland, omwille van zijn betrokkenheid in Oost-Oekraïne, te verlengen tot het einde van het jaar. Dat zijn de staatshoofden en regeringsleiders van de EU vandaag overeengekomen. Ze willen zo de sancties koppelen aan de uitvoering van het akkoord over een staakt-het-vuren dat vorige maand in Minsk is overeengekomen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 20 maart 2015

Griekenland belooft hervormingsplan bij spoedoverleg

Griekenland heeft vannacht beloofd om de komende dagen met een volledige lijst van gedetailleerde hervormingsplannen te komen. Dat heeft de Duitse bondskanselier Angela Merkel gezegd na afloop van een spoedoverleg over de Griekse schuldencrisis.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 19 maart 2015

Waarom IJsland zijn aanvraag tot lidmaatschap van de EU introk...

IJsland besliste deze week om zijn kandidatuur voor EU-lidmaatschap definitief in te trekken. De Progressieve Partij eiste dat IJsland als lid van de Europese Unie zelf moest kunnen beslissen over het beheer van zijn visbestand en andere natuurlijke bronnen. Uiteindelijk beslisten alle partijen om de vraag om het lidmaatschap in te trekken zonder een referendum te organiseren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 19 maart 2015

Na de pensioenfondsen legt de Griekse regering nu beslag op het geld van de nutsbedrijven

Nadat de Griekse regering eerder deze week beval beslag te leggen op bestaande pensioenfondsen om zo het IMF te kunnen terugbetalen (dat op zijn beurt het geld doorsluist naar Oekraïne opdat dat land zijn energierekening aan het Russische Gazprom kan voldoen), is het nu de beurt aan de Griekse nutsbedrijven, meldt het persagentschap Reuters. Volgens de Griekse krant Kathimerini worden o.a. het telecombedrijf OTR, het Atheense waterbevooradingsbedrijf EYDAP en de Openbare Energiemaatschappij gevraagd alle beschikbare cash op korte termijn aan het Griekse schuldenagentschap over te maken.

Nog volgens Reuters wordt het land opnieuw geconfronteerd met 'bank runs' en werd woendag 300 miljoen euro van de rekeningen gehaald, het hoogste bedrag sinds de Grieken in februari een akkoord met Europa konden aankondige om in extremis een instorting van de financiële sector te voorkomen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 19 maart 2015

Belastingverhoging: 337 procent voor arme Grieken, 9 procent voor rijke

Sinds de crisis is de kloof tussen arm en rijk in Griekenland dramatisch gegroeid, stelt een donderdag verschenen studie. Ook werd de private sector veel harder getroffen door loonkortingen dan de overheidssector.

De Griekse regeringspartij Syriza heeft gezworen om de harde gevolgen van de crisis voor de Griekse bevolking te verlichten. Nog deze week nam het Griekse parlement een omstreden wet aan om de armoede te verlichten. Er woedt een discussie over hoe zielig de Grieken nou eigenlijk zijn. Leefden ze niet jarenlang boven hun stand?

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs