EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17226 tot 17230 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 12 maart 2015

Voedselbank groeit uit tot een van de grootste werkgevers van Nederland

Het aantal faillissementen mag dalen, de economie mag aantrekken maar wie denkt dat voedselbanken om klanten verlegen zitten, heeft het mis. In 2014 steeg het aantal mensen dat bij hen aanklopte met elf procent naar 94.000. Ook het aantal voedselbanken nam toe tot 157. In totaal werken er tienduizend mensen (vrijwillig) bij de voedselbanken waarmee zij nu tot de grootste werkgevers van Nederland behoren, zo stelt brancheorganisatie Voedselbanken Nederland niet zonder trots.

Lees verder op faillissementsdossier.nl
Geplaatst op: donderdag 12 maart 2015

Gezocht: extra miljard om de Federale put te dempen

De begrotingscontrole op federaal vlak zal geen lachertje worden. Wij voorspelden op deze website vorige week al dat het overheidstekort waarschijnlijk een pak hoger zal uitvallen dan verwacht, richtwijzer -3,5 procent ongeveer.

De begrotingscontrole op federaal vlak zal geen lachertje worden. Wij voorspelden op deze website vorige week al dat het overheidstekort waarschijnlijk een pak hoger zal uitvallen dan verwacht, richtwijzer -3,5 procent ongeveer.

De eerste signalen geven ons alvast gelijk: Het is alle hens aan dek. DeMorgen kon een document inkijken waaruit blijkt dat de sociale zekerheid met een veel groter gat zit dan gedacht. Er zou sprake zijn van een tekort van bijkomend een miljard euro. Een en ander zou vermeld staan in een rapport van het Beheerscomité voor de Sociale Zekerheid.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 12 maart 2015

Is een beurscrash aanstaande?

Deze maand viert de bull market in aandelen haar zesde verjaardag. Sinds maart 2009 is de Amerikaanse S&P 500 index met meer dan 200% gestegen, terwijl ook de Nederlandse AEX index twee en een half keer zo hoog staat als zes jaar geleden. Zetten we dat in historisch perspectief, dan zien we dat de rally twee keer eerder zo sterk was als nu, namelijk in 1929 en 1999. Het liep toen slecht af.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 12 maart 2015

Market Update (12 maart 2015)

Poetin wil gemeenschappelijke munt voor Euraziatische economische unie, Rusland krijgt een zetel in SWIFT betalingssysteem, Japan haalt meer olie uit Rusland en gouverneur Britse centrale bank noemt bestrijden van inflatie zinloos.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 12 maart 2015

Errol Keyner: geldpers ECB doet denken aan zeepbellen Alan Greenspan

De lage rentes waarmee de voormalige baas van de Amerikaanse Centrale Bank, Alan Greenspan, beleggers paaide, lagen mede aan de basis van de kredietcrisis. Zeggen critici. Maar wat de Europese Centrale Bank momenteel doet, lijkt verdacht veel op het beleid van de ‘maestro’, signaleert Errol Keyner.

Dichterbij een goddelijke status kon je als mens niet komen. Alan Greenspan was zonder twijfel de machtigste persoon op aarde totdat hij in 2006 na twee decennia aftrad als oppergod van de Amerikaanse Centrale Bank. Hij liet de mensheid geloven dat hij het kapitalistische systeem met renteaanpassingen en zorgvuldig afgewogen retoriek kon sturen.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs