EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17231 tot 17235 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 1 april 2015

Fout in dekkingsgraad; pensioenen direct gekort

Van onze financiële redactie – De dekkingsgraden van de grootste pensioenfondsen blijken al maanden volgens een verkeerde rekensleutel te worden berekend. Uit nieuwe berekeningen blijkt dat de dekkingsgraden gemiddeld 19% lager uitvallen. Dat heeft tot gevolg dat er direct gekort moet worden op de pensioenen.

[...]

Lees verder op toekomt.nl
Geplaatst op: woensdag 1 april 2015

Benieuwd wat de dollar gaat doen? Kijk hiernaar

Data over het aantal banen is altijd belangrijk, maar het banencijfer in de Verenigde Staten over maart, dat deze week wordt gepubliceerd, kan zelfs cruciaal zijn voor de weg die de dollar in zal slaan de komende maanden. De recente zwakte van de dollar is direct gelinkt aan de verwachting van de markt dat de Federal Reserve de rentes nog langere tijd laag zal houden en dat een renteverhoging in september waarschijnlijk meer waarschijnlijk is dan in juni.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 1 april 2015

Je huis in 2 dagen verkopen? Het kan

Je huis binnen de twee dagen verkopen, het kan via het Amerikaanse bedrijf Billionhomes.

[video]

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 1 april 2015

Dit is één van de zwakste schakels in het financiële systeem

Toen de Federal Reserve in de Verenigde Staten er alles aan deed om krediet te laten stromen, leenden overheden en bedrijven in opkomende markten massaal in dollars. Nu de Federal Reserve een andere koers begint te varen en de Amerikaanse munt aan het stijgen is, wordt de dollar gedomineerde schuld een van de zwakste schakels in het wereldwijd financiële systeem.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 1 april 2015

Tanende macht VS, Rusland nieuwste lid Chinese investeringsbank

Rusland zal het volgende lid worden van de Chinese investeringsbank laat het State Council of the People’s Republic of China weten. Deze onlangs opgerichte Chinese investeringsbank AIIB (Asian Infrastructure Investment Bank) met een waarde van 50 miljard USD zal Rusland als 44e lid verwelkomen op 14 april dit jaar.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs