EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17261 tot 17265 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 3 maart 2015

ABN Amro: Bodem onder olieprijs is nog niet gezet

Hoewel de olieprijs zich na een forse daling, sinds het begin van dit jaar enorm heeft hersteld, is het volgens ABN Amro voorbarig om te zeggen dat de bodem onder de daling van de olieprijs is gezet.

Hoewel de olieprijs zich na een forse daling, sinds het begin van dit jaar enorm heeft hersteld, is het volgens ABN Amro voorbarig om te zeggen dat de bodem onder de daling van de olieprijs is gezet.

De olieprijs heeft zich sinds half januari behoorlijk hersteld vanaf het laagste niveau in bijna 6 jaar. Voor ABN Amro bevestigt dit herstel het vermoeden dat de olieprijs veel te snel en te veel was gedaald sinds de zomer van 2014. Toch meldt de bank in een rapport dat het te voorbarig lijkt om de zeggen dat de olieprijs de bodem al heeft bereikt. Zo ziet de bank geen fundamentele veranderingen van de markt in vergelijking tot een aantal weken terug.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 3 maart 2015

Economische hervormingen moeten Oekraïne van financiële instorting redden

Crisis in Oekraïne Deze week staan in de Verhovna Rada, het Oekraïense eenkamerparlement, de debatten centraal om een pakket economische hervormingen in te voeren die nodig zijn om het aan de rand van het bankroet bengelende land in staat te stellen, een lening van het IMF te verkrijgen van 17,5 miljard dollar. Ter discussie staan uitsluitend structurele aanpassingen die "pijn" zullen doen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 3 maart 2015

Derde bailout voor Griekenland in de maak: 50 miljard euro

De EU en Griekenland onderhandelen over een derde bailout voor de Grieken. Dat heeft de Spaanse minister van Financiën, Luis de Guindos, gezegd op een zakenconferentie in Pamplona. Volgens de Guindos zou het over een bedrag van 30 à 50 miljard euro gaan. Die zouden worden overgemaakt op soortgelijke basis als de twee eerdere bailouts, al zouden wel nieuwe, meer flexibele voorwaarden worden vastgelegd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 3 maart 2015

Investeren in Zilver blijkt zeer rendabel

Beleggen in Zilver levert 7,7% per jaar op 02 maart 2015 in Zilver

Beleggen in Zilver levert 7,7% per jaar op 02 maart 2015 in Zilver

Beleggen in Zilver blijkt een goed jaarlijks rendement op te leveren. Afhankelijk van de gekozen periode ligt de jaarlijkse stijging van de zilverprijs tussen 7,7% en de 32,2%. Wij hebben gekeken naar het rendement in 10 jaar, 30 jaar en 100 jaar tijd. Beleggen in Zilver levert meer op dan alleen het behoud van koopkracht.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 maart 2015

Fed’s Fischer: Het wordt tijd voor een renteverhoging

Het wordt wel eens tijd dat de Federal Reserve de rentes verhoogt, zo meldt een van de officials van de centrale bank van Amerika. Stanley Fischer zei afgelopen week dan ook dat er een grote kans is dat de centrale bank de rente dit jaar nog verhoogt.

Zo zei hij dat de Amerikaanse economie erg dicht in de buurt komt van het bereiken van een natuurlijk werkloosheidscijfer. Daarnaast voorspelde Fischer dat de inflatie zal moeten stijgen naarmate het effect van de lagere olieprijzen in de komende maanden verdwijnt. ‘Het is dus wel tijd voor een renteverhoging.’

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs