EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17261 tot 17265 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 31 maart 2015

Market Update (31 maart 2015)

De Aziatische investeringsbank (AIIB) lijkt een groot succes te worden, Duitsland wil de overheidstekorten niet laten oplopen, Frankrijk legt nieuwe beperkingen op aan het gebruik van contant geld en Amerikanen zijn door de lagere olieprijs niet meer gaan consumeren, maar juist extra gaan sparen. Ook de Chinezen sparen, zij kochten in het eerste kwartaal van dit jaar een recordhoeveelheid goud.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 31 maart 2015

Werkloosheid Duitsland op laagste niveau ooit

De werkloosheid in Duitsland is in maart gedaald naar het laagste niveau ooit, met 6,4 procent van de beroepsbevolking.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 31 maart 2015

“Het is echt een gevaarlijke markt”

Een hedgefundmanager die heeft gewaarschuwd voor de laatste financiële crisis, ziet nu gelijkenissen tussen de huidige markt en die voorafgaand aan de financiële crisis.

‘Ik denk echt dat het daadwerkelijk een enge tijd is’, zei Andy Redleaf, CEO van Whitebox Advisors in een note. Redleag schreef daarin dat de stimuleringen die gebruikt zijn om nieuw geld in de financiële markten te krijgen, slecht kunnen aflopen, net zoals de losse kredietstandaarden die er voor huizen waren voorafgaand aan crash van de markt in 2007.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 31 maart 2015

Vuil Goud

Uitzending over Vuil Goud gemist?

[video]

Lees verder op Edelmetaal-Info
Geplaatst op: dinsdag 31 maart 2015

Default Andorra in de maak, na problemen banksector

Andorra, een kleine stadstaat gelegen tussen Frankrijk en Spanje zou wel eens de volgende dominosteen kunnen worden in het rijtje van landen die zonder hulp van buitenaf over de kop zouden gaan. Andorra is vooral gekend omwille van het toerisme, ski resorts, enkele historische gebouwen en de belastingvrije shoppingsmogelijkheden.

Een andere zijde van Andorra is echter de financiële sector (cfr. IJsland) en de (vroegere) mogelijkheden tot ontduiken van belastingen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs