EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17271 tot 17275 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 30 maart 2015

Politiemensen drukken bitcoins achterover bij onderzoek naar Silk Road-site

Twee agenten die betrokken waren bij het onderzoek naar de online drugsmarktplaats Silk Road, hebben tijdens dat onderzoek vermoedelijk bitcoins gestolen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 30 maart 2015

ECB koopt iets minder obligaties in derde week opkoopprogramma

De Europese Centrale Bank (ECB) heeft in de derde week sinds het aanzetten van de geldpers voor bijna 15 miljard euro aan obligaties opgekocht.

De Europese Centrale Bank (ECB) heeft in de derde week sinds het aanzetten van de geldpers voor bijna 15 miljard euro aan obligaties opgekocht.

Dit blijkt maandag uit cijfers van de ECB. De bank kocht vorige week in totaal voor 14,7 miljard euro aan obligaties, iets minder dan de 16,5 miljard de week daarvoor. In totaal staat de teller nu op 41,016 miljard euro.

Eind januari kondigde de ECB aan om vanaf maart maandelijks 60 miljard euro per maand leningen op te gaan kopen, voornamelijk in de vorm van staatsobligaties. Die worden gekocht van banken en andere financiële instellingen als verzekeraars en pensioenfondsen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 30 maart 2015

Waarom de ECB mogelijk eerder stopt met QE

Afgelopen week kwamen er cijfers naar buiten over het aantal leningen dat is uitgegeven in Europa. Opvallend positief was daarbij dat het aantal leningen aan non-financial companies – en dus aan de reële economie – erg goed was gestegen.

En omdat er sprake kan zijn van volatiliteit en andere factoren, kan het geen kwaad om het gemiddelde te nemen over de afgelopen 3 maanden. ‘Wat je dan ziet is dat de omvang van het aantal leningen nog steeds veel sterker is dan de afgelopen jaren’, zegt Manish Singh, head of investments bij Crossbridge Capital tegenover Bloomberg. ‘Je ziet echt dat er geld geleend wordt aan de reële economie. Ook het feit dat banken nu veel van hun risicoloze assets hebben verkocht is een goed teken. Dat geld zal namelijk ook de economie instromen.’

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 30 maart 2015

Sterke windbuien zet Duitse stroomnet onder druk

Sterke windbuien zetten momenteel het Duitse stroomnet onder druk. Een zeer grote hoeveelheid windenergie zorgt voor een probleem van belasting. Alleen vandaag wordt een injectie van 30.000 megawatt windenergie verwacht op het Duitse net, zo meldt netbeheerder Tennet. Dat komt overeen met de productie van ongeveer 22 kerncentrales.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 30 maart 2015

Het duurste appartement dat te koop staat in Parijs is op dit moment een 8-kamer tellend optrekje in het 7e arrondisseme

Het duurste appartement dat te koop staat in Parijs is op dit moment een 8-kamer tellend optrekje in het 7e arrondissement ter waarde van 46 miljoen euro. In Parijs zijn het 7de en 16de arrondissement de duurste wijken van de stad, dus ze zijn wel wat gewend. Maar ook voor de rijken hier, is dit wel een erg duur optrekje.

[...]

Lees verder op frankrijk.blog.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs