EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17276 tot 17280 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 11 maart 2015

Exploratie maan komt snel dichterbij | Grondstoffen

Moon Express, gevestigd in Californië, maakte enkele uren geleden de volgende stap bekend in hun ruimtevaartprogramma, namelijk de lancering van de eerste commerciële robot in 2016. Als (voorlopige ) eindbestemming de maan en dit als voorloper van meer geavanceerde robots voor de exploratie van de daar aanwezige grondstoffen.

De diverse serie testen werden voltooid in samenwerking met een team NASA-ingenieurs, die hun kennis van de aardse maan deelden met Moon Express. Het NASA lunar iniatief, genaamd Catalyst, werd in het bijzonder opgericht om de commerciële mogelijkheden verder te ontwikkelen. Dit als opstap naar ontginning van de daar aanwezige grondstoffen en zodoende deze grenzen verleggen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 11 maart 2015

'Als we de EU verlaten worden we Noord-Korea, niet Hong Kong'

‘We spreken over de Hong Kong optie - ‘Europa verlaten om de wereld te vervoegen’ - zonder daarbij te melden dat we in werkelijkheid in een Noord-Koreaans scenario dreigen te verzeilen, alleen in de koude, zonder vrienden, zonder invloed, weinig nieuwe handel en zelfs weinig nieuwe investeringen,’ schrijft de Britse ex-premier Gordon Brown in een opiniestuk in de krant The Guardian.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 11 maart 2015

Mike Maloney: Deze aandelen bubbel kan brutaal tot zijn einde komen

Mike Maloney haalt weer een fantastische analyse boven waarom de huidige stierenmarkt, in zijn ogen een aandelen bubbel, een brutaal einde kan kennen de komende tijd. Doorheen de geschiedenis leren we dat een nieuwe seculaire stierenmarkt pas begint bij het dieptepunt van de cyclische berenmarkten. Dat laatste punt hebben we nog lang niet gezien.

Tijdens de laatste seculaire berenmarkt daalde de koers/winst verhouding van de S&p 500 tot 6,6. Volgens Mike Maloney zitten we momenteel nog steeds in een seculaire berenmarkt. In 2009 bereikte de laatste cyclische berenmarkt een laagste waardering van 11,6. Dit is eerder het historisch gemiddelde van de aandelenmarkt dan een zware onderwaardering. In de huidige aandelenbubbel loopt de waardering weer enorm op.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 11 maart 2015

Is de euro de nieuwe roebel?

De euro moest dinsdag opnieuw meer dan 1% inleveren tegenover de dollar. De eenheidsmunt noteert vandaag ruim 22,5% lager dan exact een jaar geleden en op zijn laagste niveau sinds 2003. Steeds meer economen zien nog voor het einde van het jaar de pariteit met de dollar naderen, al verbazen velen zich over de steile val van de euro, die bij de jaarwisseling nog 10 % hoger noteerde.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 10 maart 2015

India wil goud kopen ontmoedigen met obligaties

De regering van India wil goud kopen ontmoedigen met nieuwe goudgedekte obligaties, zo schrijft de Economic Times of India. Spaarders kunnen op deze manier hun ongebruikte juwelen, goudbaren en gouden munten uitlenen aan de bank en daar rente over ontvangen. Spaarders krijgen in ruil voor het goud dat ze naar de bank brengen een certificaat, waarmee ze na afloop van de overeenkomst hun geld of goud weer op kunnen vragen.

Lees verder op Goudstandaard.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs