EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17281 tot 17285 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 30 maart 2015

Waar moet je met je spaargeld heen?

Het rendement op spaargeld is historisch laag en de beurskoersen stijgen weer. Spaarders slaan dus weer massaal aan het beleggen, maar dat is niet zo’n goed idee. ‘Particulieren horen vaak als laatste dat het goed gaat.’

Het rendement op spaargeld is historisch laag en de beurskoersen stijgen weer. Spaarders slaan dus weer massaal aan het beleggen, maar dat is niet zo’n goed idee. ‘Particulieren horen vaak als laatste dat het goed gaat.’

Dat zegt technisch beursanalist Edward Loef (50) in weekblad Elsevier. ‘Mensen zijn kuddedieren, ze krijgen graag bevestiging. Als ze horen dat anderen aan het beleggen zijn geslagen, en dat het goed gaat op de beurs, dan geeft dat een gevoel van veiligheid: nu kan ik ook gaan beleggen.’

[...]

Lees verder op Welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: maandag 30 maart 2015

Zoveel verdienen onze wereldleiders

Er bestaan grote verschillen tussen de lonen van de politieke leiders wereldwijd. Maar wat de premier van Singapore mee naar huis neemt, slaat iedereen met verstomming. De ranglijst van Forbes zet alles op een rijtje.

[...]

Lees verder op deMorgen.be
Geplaatst op: zondag 29 maart 2015

‘ABN Amro schiet tekort bij corruptie-risico Rusland, mogelijke banden Poetin’

Toezichthouder De Nederlandsche Bank blijkt forse kritiek te hebben op de manier waarop ABN Amro corruptie-risico’s in Rusland aanpakt. Met name de banden met een oliebedrijf dat mogelijk gelieerd is aan president Poetin zijn DNB een doorn in het oog.

Dat schrijft het Financieele Dagblad zaterdagochtend, op basis van een brief van toezichthouder DNB van afgelopen maand die in handen is van de krant.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 29 maart 2015

“Het is veel te vroeg om uit aandelen te stappen”

Beleggers lijken zich steeds vaker af te vragen of de rally in aandelen niet snel ten einde kan komen. Zeker wat betreft Amerikaanse aandelen nemen de zorgen van beleggers steeds meer toe.

Onzin, zegt Barry Bannister van Stifel. De wereldwijde economie kan de Amerikaanse S&P 500 in de tweede helft van dit jaar doen stijgen naar 2350 punten.

Lees verder op Beursplein6.nl
Geplaatst op: zondag 29 maart 2015

BNP Paribas ontkent dat het Grieks papier als "risicoarm" verkocht

BNP Paribas Fortis zegt in een persbericht kennis te hebben genomen van een artikel zaterdag Le Soir met titel "Comment BNPP Fortis vous a fourgué ses titres grecs". Daarin werd gesteld dat ondanks interne waarschuwingen BNP Paribas Fortis eind 2009 Griekse obligaties aan de man bleef brengen als zo goed als risicoloos. Het artikel bevatte volgens de mededeling van de bank "valse beschuldigingen".

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs