EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
70
kliks
37
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17291 tot 17295 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 9 februari 2015

Beleggers stappen in recordtempo in de Europese markt

Fondsen die zich richten op de Europese markt zagen massale instromen in de afgelopen week. Beleggers lijken er alles aan te doen om zo snel mogelijk Europese aandelen en obligaties (zowel staat- als bedrijfsobligaties) in hun bezit te krijgen.

Dankzij de enorme instroom richting de Europese markt, was het dan ook de week van de hoogste instroom ooit gemeten, zeggen analisten van Bank of America Merrill Lynch. De chaos omtrent Griekenland lijkt beleggers daarbij weinig te doen. Het feit dat Mario Draghi vorige maand aankondigde een verrassend groot kwantitatief verruimingsprogramma te starten, heeft de interesse gewerkt van investeerders wereldwijd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 9 februari 2015

Minister Kamp beperkt gaswinning alvast

De gaswinning Groningen wordt de eerste helft van dit jaar beperkt tot 16,5 miljard kuub. Op 1 juli kijkt minister Henk Kamp van Economische Zaken of de gaswinning over het hele jaar kan worden ingeperkt tot 35 miljard kuub, in plaats van de eerder aangekondigde 39,4 miljard kuub.

Kamp heeft dat maandag aangekondigd. Hij liet ook weten dat er 50 miljoen euro beschikbaar komt voor het herstel van de aardbevingsschade in de stad Groningen. Verder komt er een uitbreiding van de compensatiemogelijkheden voor bewoners en wordt het aantal gemeenten met een waardevermeerderingsregeling voor beschadigde huizen met twee uitgebreid. Ook komt er een Nationaal Coördinator die zich bezighoudt met de maatregelen voor herstel en veiligheid in de provincie.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 9 februari 2015

Gaat Europeesche Unie splitsen ?

Europa, het logge monster van verhuizingen slaat zich nog steeds op de borst. “Het goede van Europa, is dat we in pais en vree met elkaar leven !” “Conflicten zijn er niet !” WTF, roepen eurolanden, we zitten in de sores, geld vliegt de verkeerde kant op, ook al is het digitaal aangemaakt. Er zal iets moeten gebeuren !

Nederland moet eruit, diverse groeperingen roepen het en hopen eigenlijk stiekem dat Griekenland het voortouw neemt. Helaas het gaat niet gebeuren ! De trojka heeft plan B in de kast liggen en de tijd is rijp voor een splitsing.

Lees verder op urubin.com
Geplaatst op: maandag 9 februari 2015

Deflatie is een feit, alle lonen gaan omlaag

Kortom, de lang verwachte schuldafbouw zal nu onderwerp van gesprek worden in de EU. In een deflatietijdperk moet je nu eenmaal daarmee beginnen. Als inkomens dalen is de enorme overheidsschuld alsmede de private schuld absoluut niet op te brengen.

Kortom, de lang verwachte schuldafbouw zal nu onderwerp van gesprek worden in de EU. In een deflatietijdperk moet je nu eenmaal daarmee beginnen. Als inkomens dalen is de enorme overheidsschuld alsmede de private schuld absoluut niet op te brengen.

Er moet afgelost worden, tegen wil en dank. Waar ik al jaren voor heb gewaarschuwd is nu aanstaande. Schuldafbouw of schuldafschrijving, of wat het ook gaat worden gaat ons allen treffen. De neergaande spiraal van lagere prijzen en lagere lonen is hier een duidelijk gevolg van.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 9 februari 2015

China gaat infrastructuur Afrika verbeteren

De Afrikaanse Unie heeft met China overeenkomst bereikt over de bouw van nieuwe wegen, spoorwegen en vliegvelden die de grootste Afrikaanse steden beter met elkaar moeten verbinden, zo schrijft The Africa Report. De Chinezen gaan de infrastructuur aanleggen, een project dat ook veel werkgelegenheid zal brengen voor diverse Afrikaanse landen.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs