Nieuws / Artikelen met het woord

57310 artikelen gevonden. Artikel 17291 tot 17295
Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 13 december 2014

Fitch verlaagt kredietstatus Frankrijk

Kredietbeoordelaar Fitch heeft vrijdag zijn kredietoordeel over Frankrijk een stap verlaagd, van AA+ naar AA.

Het lagere rapportcijfer betekent dat de firma er iets minder zeker van is dat Frankrijk op de lange termijn aan al zijn betalingsverplichtingen kan blijven voldoen.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: zaterdag 13 december 2014

Rendement zilvermijnen -15% in 2014

Rendement Zilvermijnen negatief in 2014 12 december 2014 in Zilvermijnen

Rendement Zilvermijnen is dit jaar negatief. De zilvermijnen, wij doelen dan op de primaire zilvermijnen, boekten begin juni van dit jaar een gemiddelde koerswinst van 35%. De zilverprijs noteerde toen rond de $20,90 per troy ounce. Inmiddels is de zilverprijs gedaald naar $17,05 per troy ounce. Een daling in de zilverprijs van zo’n 18%.

Bron: goudvergelijken.nl
Geplaatst: zaterdag 13 december 2014

US Mint verkoopt record aantal zilveren munten

US Mint verkoopt record aantal zilveren munten december 12th, 2014 by Reinoud Bogert De US Mint heeft dit jaar een nieuw record neergezet in de verkoop van zilveren American Eagles. Het vorige record dateert uit 2013. Over het gehele jaar verkocht de US Mint 42.675.000 zilveren American Eagles. Dit jaar is nog niet voorbij maar inmiddels is het record van 2013 verbroken. Met nog 3 weken te gaan in 2014 staat de teller op 43.051.000 ounces. De afgelopen jaren stopte de US Mint de verkoop rond medio december dus er zal naar verwachting niet veel meer bij komen.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: zaterdag 13 december 2014

De week van Bitcoin #56

In deze speciale 56e Engelse episode praten we met Otto de Voogd die gevlucht is uit Estland en nu weer in Nederland woont. Ook praten we met Robert-Reinder Nederhoed van Bitmymoney over zijn nieuwe wallet. In deze speciale 56e Engelse episode praten we met Otto de Voogd die gevlucht is uit Estland en nu weer in Nederland woont. De Estlandse overheid dreigt met een geldboete en celstraf omdat Otto wat bitcoinhandel heeft gedaan. We gaan met hem uitgebreid in op zijn situatie. Hij is in beroep gegaan en je kunt hem hier financieel ondersteunen. Ook praten we met Robert-Reinder Nederhoed van Bitmymoney over zijn nieuwe wallet. Gepost door Paul Buitink

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 13 december 2014

België is één van de kneusjes van de Eurozone

Angela Merkel heeft zich onlangs boos gemaakt op de Fransen en de Italianen. Die blijven maar op de rem staan wat het doorvoeren van ingrijpende hervormingen betreft, hervormingen die nochtans nodig zijn om de economie opnieuw op snelheid te krijgen. De economische evolutie dit jaar spreekt in dat verband boekdelen.

In de Eurozone zagen we economisch een weinig hoopgevende beweging. Het jaar ging betrekkelijk goed van start, zo merkten de analisten van KBC op. In mei trokken tal van zakenbankiers hun groeiverwachtingen zelfs nog op. Maar vanaf dan ging het alleen maar bergaf. De Oekraïnecrisis woog op het gemoed, eerst van de bedrijven en vervolgens van de consumenten.