EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
39
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17296 tot 17300
Geplaatst op: dinsdag 27 januari 2015

Pensioen wordt kariger in 2015: korting opbouw, maar geen lagere premie

Volgens nieuwe fiscale regels mogen werknemers dit jaar minder pensioen opbouwen bij hun werkgever. Deze versobering gaat echter mondjesmaat gepaard met verlaging van pensioenpremies. Per saldo worden pensioenen kariger.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 januari 2015

Radicale economist wordt Grieks minister van Financiën

Griekse verkiezingen Yanis Varoufakis, dat is de naam van de nieuwe Griekse minister van Financiën, die vandaag door Syriza. De 53-jarige Atheense hoogleraar Economie, die de opgelegde besparingsmaatregelen "fiscale waterboarding" noemde, moet na de linkse verkiezingsoverwinning van zondag met de geldschieters van Griekenland gaan onderhandelen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 27 januari 2015

Aandelen op duurste punt in 10 jaar

Het voelt misschien niet zo, maar aandelen zijn momenteel echter duurder dan ze geweest zijn sinds 2005. Toch geven de meeste beleggers aan dat ze zich weinig zorgen maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 27 januari 2015

Bundesbank’s Weidmann: Griekenland moet hervormen

Nu de Links-radicale partij Syriza de verkiezingen in Griekenland heeft gewonnen, is het volgens Jens Weidmann, president van de Bundesbank, noodzakelijk dat Griekenland zich houdt aan de overeenkomsten die eerder zijn gesloten. Hij hoopt daarnaast dat de nieuwe overheid geen beloftes zal maken die het niet kan inlossen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 27 januari 2015

Column Kees de Kort | Obligaties niet interessant, dus aandelen wel interessant?!

Als het ene négatief is, wil dat niet zeggen dat het andere pósitief is. Een wijsheid van BNR’s macro-econoom Kees de Kort. “Je kunt wel zeggen dat obligaties niet interessant zijn, omdat de rente heel laag is. Dat is waar, maar dat maakt niet dat aandelen dan wél interessant zijn.”

Lees verder op BNR.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs