Nieuws / Artikelen met het woord

58142 artikelen gevonden. Artikel 1731 tot 1735
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst: maandag 10 juli 2017

Ewald Engelen: de huizenmarkt is nog steeds een zeepbel

[video - de huizenmarkt is nog steeds een zeepbel]

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: maandag 10 juli 2017

G20 Hamburg: Links wil dit geweld en deze anarchie over heel Europa verspreiden

Inside info van Duitse agent: Eén dode collega, andere permanent blind, veel zwaar gewonden: ‘Dit land is compleet naar de Filistijnen’ – Linkse leider in VS roept op tot ‘jihad’ tegen ‘blanke, islamofobe’ regering Trump

De ‘hel van Hamburg’: Volgens sommige schattingen lieten zo’n 100.000 linkse activisten terroristen met extreem geweld weten wat ze voor de rest van Duitsland en Europa in petto hebben. De autoriteiten stonden afgelopen nacht zelfs op het punt om de hulp van het leger in te roepen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 10 juli 2017

Hevige rellen in Hamburg tijdens de G20

Er waren enorme rellen uitgebroken in Hamburg, waar de G20 afgelopen weekend bij elkaar kwamen om wereldzaken te bespreken. De politie in Hamburg heeft extra versterking aangevraagd omdat de betogingen veel groter en gewelddadiger zijn dan verwacht. Er zijn honderden gewonden en ook honderden auto’s in brand gestoken. 26 mensen zijn zwaargewond volgens de laatste berichten. Er waren 19.000 agenten op de been en daar komen er nog eens zo’n kleine 1000 bij, omdat de protesten aanzwellen alsmede de gewonde agenten en betogers.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 10 juli 2017

Geen ‘fat finger’ bij goud

Wanneer de prijs van een bepaald financieel actief in een mum van tijd en zonder enige concrete aanleiding lager duikt, spreekt men van een ‘flash crash’.

Deze flash crashes kunnen overal voorkomen: bij individuele aandelen, op indexniveau, op de valutamarkten en ook bij de grondstoffen. Zelfs bij crypto-currencies als bitcoin en ethereum zijn deze de jongste tijd schering en inslag.

We willen het even hebben over de meest recente flash crash bij goud.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 10 juli 2017

Goudbugs haken (eindelijk) af

Waar het tegenwoordig minder florissant aan toe gaat, is de goudmarkt. De prijs van goud zakte in de afgelopen dagen door een technisch steunniveau, en meteen ging goud door het figuurlijke putje.

De zoveelste keer. De constante teleurstelling begint zwaar te wegen op de stemming, van de ‘goudgemeenschap’. Beleggers in goud, die al jaren wachten op de uitbraak, zijn het wachten stilaan zat.

We kregen in de voorbije dagen diverse teleurstellingen te lezen in de mailbox, zoals de onderstaande: