EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
24
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1731 tot 1735 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 12 december 2017

Grote explosie in gaspijpleiding Oostenrijk

Bij een grote explosie in een verdeelstation voor aardgas nabij het Oostenrijkse Baumgarten is vandaag één persoon om het leven gekomen. Ook raakten achttien mensen gewond. De hulpdiensten rukten met in totaal veertien brandweerwagens, tien ambulances en een reddingshelikopter uit naar de plaats van het ongeluk, dat van grote afstand al te zien was aan een metershoge vlammenzee.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 12 december 2017

Youtube huurt 10.000 mensen in om video’s te controleren

Google wil meer dan 10.000 werknemers in dienst nemen om alle video’s die op YouTube geplaatst worden te controleren. Het internetbedrijf heeft al een slimme zoekmachine om beeldmateriaal te herkennen dat mogelijk in strijd is met de gebruikersvoorwaarden, maar nu wil Google ook meer mensen aannemen om video’s handmatig te kunnen controleren.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 12 december 2017

Belgen kunnen niet direct bitcoinfutures kopen

Belgische investeerders moeten een omweg gebruiken als ze ook de nieuwe bitcoinfutures, die de komende weken worden geïntroduceerd, willen kopen.

De Belgische toezichthouder bepaalde al in 2014 dat beleggingsproducten, die afgeleid zijn van exotische en ingewikkelde producten, niet verkocht mogen worden in het land, meldt zakenkrant De Tijd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 december 2017

40% van alle bitcoins zijn in handen van minder dan 1.000 mensen

40% van alle bitcoins zijn in handen van minder dan 1.000 mensen. Dat zegt Kyle Samani, managing partner van Multicoin Capital, tegenover het persagentschap Bloomberg. Daarenboven zou 17,3% van alle bitcoins in handen zijn van minder dan 100 mensen.

Analisten vrezen dat deze ‘whales’ of walvissen de macht hebben om op eender welk moment de markten te beïnvloeden door grote hoeveelheden bitcoin te verkopen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 12 december 2017

Bij dit bedrijf werken ze 5 uur maar krijgen ze er 8 uitbetaald

Vind jij de werkdag ook zo onnodig lang? De directeur van een Duits IT-bedrijf is het met je eens. Hij voerde onlangs een 25-uren werkweek in.

Vind jij de werkdag ook zo onnodig lang? De directeur van een Duits IT-bedrijf is het met je eens. Hij voerde onlangs een 25-uren werkweek in.

Vijf uur werken per dag in plaats van acht, en toch voltijds betaald krijgen? Voor velen een sprookje, maar werkelijkheid voor de 12 werknemers van het bedrijf Rheingans Digital Enabler in het Duitse Bielefeld. Afgelopen oktober besloot directeur Lasse Rheingans (37) er een 25-urige werkweek in te voeren.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs