EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
65
kliks
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17311 tot 17315
Geplaatst op: maandag 26 januari 2015

Grafiek: AEX index in dollars, olie en goud

De AEX index brak vorige week na de aankondiging van de ECB door de 450 punten, het hoogste niveau sinds 2008. Dat terwijl de index een maand geleden nog door de 400 punten zakte! Een rally van 10% in een maand tijd klinkt indrukwekkend, maar wat blijft er van die rally over als we corrigeren voor het wisselkoerseffect? En steeg de AEX index de afgelopen weken ook in termen van olie en goud?

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 26 januari 2015

'Overal in Europa tol heffen op basis van gereden kilometers. Die optie bekijken we'

'Wir fahr'n fahr'n fahr'n auf der Autobahn'

'Wir fahr'n fahr'n fahr'n auf der Autobahn'

De Europese commissaris voor Transport, de Sloveense Violeta Bulc, wil een eenvormig tolsysteem invoeren op alle Europese wegen. Volgens haar zijn er momenteel te veel verschillende systemen in Europa en bemoeilijkt dat de mobiliteit van de automobilist.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 26 januari 2015

'Sancties maken altijd de verkeerde slachtoffers'

Sancties zijn een ineffici├źnt instrument dat economie├źn en de gewone bevolking schade kan berokkenen. In werkelijkheid hebben de westerse landen en Rusland nood aan een verdere samenwerking, waarbij de betrokken partijen zich moeten open stellen voor een nieuwe vorm van dialoog. Dat hebben analisten tijdens het World Economic Forum in Davos tegenover de nieuwssite RT.com gezegd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 26 januari 2015

Venezuela vindt geen oplossing voor zijn economische problemen

enezuela wordt geconfronteerd met grote economische problemen, die steeds meer een politieke omvang beginnen te krijgen. Dat heeft het magazine The Economist gemeld. Door de problemen zijn in de Venezolaanse winkels nog slechts beperkte voorraden beschikbaar, waardoor een groot gedeelte van de bevolking in lange wachtrijen moet aanschuiven in de hoop alsnog enige levensmiddelen te kunnen vinden en steeds meer begint te morren.

De situatie wordt volgens The Economist steeds bedreigender voor het regime van president Nicolas Maduro, die twee jaar geleden de overleden Venezolaanse leider Hugo Chavez opvolgde.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 26 januari 2015

Column Kees de Kort | Stef Blok is de Rubicon overgestoken

"Het ondenkbare is denkbaar geworden", zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort. "Er kan sprake zijn van loonsverlagingen voor ambtenaren: demotie. Stef Blok heeft voorstellen gedaan dat dat moet gaan kunnen in de toekomst."

Lees verder op BNR.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs