EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17321 tot 17325 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 6 maart 2015

Draghi veroorzaakt met QE een miljardenprobleem

Er is een deel van de pensioenwereld dat zichzelf schrap moet zetten voor Mario Draghi. Het plan van de Europese Centrale Bank om obligaties op de kopen voor 60 miljard euro per maand, heeft namelijk mogelijk nu al gezorgd voor een gat van 92 miljard euro voor pensioenplannen. Hoe? Door de rentes op obligaties te drukken, zegt Standard & Poor’s. En als de daadwerkelijke start van QE de rentes verder en voor langere tijd omlaag drukt, moeten bedrijven mogelijk drastische maatregelen nemen om de eindjes aan elkaar te knopen. Hierdoor kunnen hun kredietratings in het geding komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 6 maart 2015

Grieken zetten studenten en toeristen in als undercover-belastingspionnen

Griekenland wil studenten en toeristen inzetten als undercover-belastinginspecteurs. Zij moeten in de gaten houden of ondernemers niet frauderen en keurig btw afdragen. Dat meldde de Britse krant Financial Times vandaag op basis van een brief met nieuwe voorstellen van de Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 6 maart 2015

Europa is verslaafd aan import van energie

Volgens the Economist, hangt de EU voor 1/3 van haar energie af van Rusland. Daar wil men verandering in brengen.

Volgens the Economist, hangt de EU voor 1/3 van haar energie af van Rusland. Daar wil men verandering in brengen.

De Europese Commissie heeft onlangs haar strategie voor een eengemaakte energiemarkt voorgesteld. Dit is een verder uitgewerkte versie van het voorstel van vorig jaar van Donald Tusk, toen nog premier van Polen. Het voorstel van Tusk was voornamelijk gefocust op een gezamenlijke gasunie. Als de EU een samenaankoop van gas zou realiseren, zou Putin de afzonderlijke EU landen niet meer kunnen uitspelen t.o.v. elkaar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 6 maart 2015

Mensen in Verenigde Staten zestien keer meer waard dan in China

De Verenigde Staten kennen wereldwijd de grootste reclamebesteding per hoofd van de bevolking. Dat is de conclusie van een onderzoek van consulent Strategy Analytics in vierentwintig reclamemarkten. Berekend werd dat marketeers in de Verenigde Staten per inwoner van het land vorig jaar een bedrag van 567 dollar aan reclame hebben besteed, gevolgd door Australië (486 dollar), Noorwegen (472 dollar), Denemarken (379 dollar) en Groot-Brittannië (362 dollar).

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 6 maart 2015

Werkloosheid in Amerika daalt overwacht hard

Crisis compleet van de baan!

In februari zijn er in Amerika veel meer nieuwe banen bijgekomen dan verwacht. Ook daalde de werkloosheid flink tot 5,5 procent.

Crisis compleet van de baan!

In februari zijn er in Amerika veel meer nieuwe banen bijgekomen dan verwacht. Ook daalde de werkloosheid flink tot 5,5 procent.

De aanwas van nieuwe banen was januari met 257.000 al fors. De meeste economen verwachtten dan ook dat het aantal in februari, ook nog eens een korte maand, lager zou liggen en zou uitkomen op 235.000. Groot was de verassing toen het

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs