EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17326 tot 17330 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 15 maart 2015

‘Economie Duitsland raakt oververhit’

Het inflatiecijfer in de eurozone viel verrassend mee. Maar het betekent nog niet dat de deflatievrees tot het verleden behoort, waarschuwt James McCann, econoom bij Standard Life Investments, in de wekelijkse nieuwsbrief. De daling kwam voornamelijk door volatiele energie- en voedselprijzen. De onderliggende trend blijft zwak.

Lees verder op Beursplein6.nl
Geplaatst op: zondag 15 maart 2015

“Verruiming in Japan heeft beperkte voordelen”

De historische kwantitatieve verruimingsmaatregelen in Japan lijken slechts beperkte wezenlijke voordelen te hebben opgeleverd voor de economie van het land. Dat zeggen Peter Wilmhurst en Joanne Wong, beide portfoliomanager en researchanalist van Templeton Global Equity Groep, in een note.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 15 maart 2015

China: behalen verwachte groei niet makkelijk

Het zal niet makkelijk worden om de Chinese economie met 7 procent te laten groeien. Dat zei premier Li Keqiang zondag aan het eind van het jaarlijkse overleg van het Chinese Nationale Volkscongres. Maar de regering zal ingrijpen als de groeicijfers onder verwachting dreigen te raken.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 15 maart 2015

Recordaantal Belgen kan krediet niet terugbetalen

Het aantal Belgen dat een lening niet tijdig kan terugbetalen, zit op een recordhoogte. Met 352.270 zijn ze intussen, 'goed' voor 3,13 miljard euro aan achterstallige betalingen. Vooral de opvallende stijging bij de hypotheekleningen baart zorgen, schrijft Het Nieuwsblad op Zondag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 14 maart 2015

'Tesla kan nog tien keer meer waard worden'

De waarde van autobouwer Tesla, producent van elektrische wagens, kan op termijn een vertienvoudiging kennen. Dat heeft Adam Jonas, analist bij de bank Morgan Stanley, gezegd. Volgens de analist heeft het bijzonder klantgerichte zakelijk model van Tesla de mogelijkheid om een echte revolutie te veroorzaken in de autosector.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs