EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
49
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17346 tot 17350 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 25 februari 2015

Kazachstan blijft goud kopen, Rusland neemt adempauze

In januari heeft een aantal centrale banken opnieuw goud gekocht, zo blijkt uit cijfers van het IMF. Kazachstan breidde haar totale goudreserve voor de 28e maand op rij uit, van 191,8 naar 193,5 metrische ton. Opvallend is dat ook Oekraïne goud kocht, omdat het land bijna geen valutareserves meer over heeft. De goudvoorraad van de Eurozone groeide door toetreding van Litouwen aan de muntunie.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: woensdag 25 februari 2015

Market Update (25 februari 2015)

Amerikaanse banken zitten op $2 biljoen aan 'veilige' staatsobligaties, Moody's geeft afwaardering aan verschillende Russische banken, Verenigd Koninkrijk stuurt militairen naar Oekraïne en Zwitserse toezichthouder onderzoekt manipulatie goudmarkt.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 25 februari 2015

Lokale munteenheid is bezig met opmars

Bij de Rotterdamse broodjeszaak Charlie's Kitchen kunnen klanten met Dam betalen.

Bij de Rotterdamse broodjeszaak Charlie's Kitchen kunnen klanten met Dam betalen.

Betalen met een Eindhovense stuiver, een Tilburgertje of een Friese knaak: na de zomer moet het kunnen. Op allerlei plaatsen in Nederland lopen initiatieven voor lokaal geld - al zijn de namen van de munten nog niet bekend. Een plaatselijke munt is volgens de initiatiefnemers hét antwoord op de crisis. Geld moet zo binnen de regio blijven. Bovendien zou het makkelijker worden voor kleine ondernemers om bij elkaar krediet te krijgen.

Lees verder op trouw.nl
Geplaatst op: woensdag 25 februari 2015

Duitsland geeft rest van de eurozone opnieuw les in deugdelijk economisch bestuur

De Duitse metaalvakbond IG Metall en het patronaat in de regio Baden-Würtemberg zijn  tot een akkoord gekomen om de lonen vanaf april met 3,4% te laten stijgen. Verwacht wordt dat andere regio’s snel zullen volgen. Dat is opmerkelijk omdat de inflatie bij onze Oosterburen zo goed als nul is en de werkloosheid in voormelde regio amper 4,2%.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 25 februari 2015

IMF en ECB niet onder de indruk van Griekse voorstellen

De ministers van Financiën van de eurozone hebben een reeks hervormingen goedgekeurd die door Griekenland zijn voorgesteld. De plannen waren nodig om een extensie van het Griekse noodprogramma te bekomen, maar moeten nog wel door de nationale parlementen worden goedgekeurd.

De Grieken beloven o.a. werk te maken van het innen van belastingen, de corruptie te bestrijden, de arbeidsmarkt te hervormen en een reeks privatiseringen door te voeren.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs