Nieuws / Artikelen met het woord

58124 artikelen gevonden. Artikel 17346 tot 17350
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 14 januari 2015

Europese economie is nu ook een probleem voor de Wereldbank

Nu heeft de Wereldbank ook besloten om zich te bemoeien met de Europese economie. Normaal gezien houdt de instelling zich bezig met de financiƫle ontwikkeling en armoedebestrijding. En, dus, gezien de miserie waarin de eurozone zich bevindt, is het bezoek van de Wereldbank erg toepasselijk.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 14 januari 2015

Benzineprijs daalt naar laagste peil in bijna zes jaar

De maximumprijs van benzine gaat morgen opnieuw omlaag, en nadert de grens van 1,3 euro per liter. Dat meldt de federale overheidsdienst Economie. Het is van begin mei 2009 geleden dat de benzineprijs zo laag stond, zo blijkt uit gegevens op de website van de Belgische Petroleumfederatie.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 14 januari 2015

Fantastische infographic over rijk worden met weinig geld

Je moet niet met veel geld beginnen om rijk te worden. Het belangrijkste is dat je vooral vroeg genoeg begint met sparen en het geld zelf laat werken voor u door middel van de samengestelde intresten.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 14 januari 2015

ECB is klaar om staatsobligaties op te kopen volgens Draghi

Volgens Mario Draghi, president van de Europese Centrale Bank (ECB), is de centrale bank klaar om staatsobligaties in de eurozone op te kopen om het prijsniveau te verhogen.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 14 januari 2015

Market Update (14 januari 2015)

ECB mag obligaties Eurolanden kopen, EU overweegt versoepeling van sancties tegen Rusland, Saudi-Arabië schaart zich achter Chinese ontwikkelingsbank, Goldman Sachs verwacht verdere daling olieprijs en Marc  Faber ziet de goudprijs dit jaar 30% stijgen.