Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 1736 tot 1740
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 3 april 2017

Marges Europese banken nog steeds in gevarenzone

De Europese Centrale Bank waarschuwt de Europese banken opnieuw dat de marges dringend moeten stijgen, dit met behulp van structurele aanpassingen van de huidige businessmodellen. Enkel op deze manier kunnen toekomstige uitdagingen op een gezonde manier aangepakt te worden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 3 april 2017

GBP op weg naar nieuwe rollercoaster

De Brexit blijft op de financiële markten voor de nodige volaliteit zorgen, dit aldus diverse analisten welke waarschuwen dat de risico’s voor het Britse Pond nog niet volledig ingerekend zijn. Enige voorzichtigheid is dan ook ten zeerste aan te raden.

Met het activeren van het beruchte artikel 50 door de Britse eerste minister Theresa May is de Brexit ondertussen wel degelijk de harde realiteit geworden. Waar er voordien nog enige hoop was dat een Brexit nog mogelijks af te wenden was is dit ondertussen verleden tijd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 3 april 2017

Het is niet vreemd dat de Italianen twijfelen over de euro

De Nederlanders hebben in maart een halt toegeroepen aan het populisme dat de afgelopen jaren steeds meer bewegingsvrijheid heeft gekregen binnen de Europese landgrenzen. De Nederlandse populistische partij, de PVV, mag dan wel de op één na grootste partij van Nederland zijn, de partij van Wilders wordt uitgesloten als het gaat om het vormen van een regering voor de komende 4 jaar.

Ook elders in Europa wordt er gevreesd voor het populisme. Zo zullen we later dit jaar te maken gaan krijgen met de Franse en Duitse landelijke verkiezingen en de meeste economen waarschuwen met name voor de Franse verkiezingen. De populistische partij van Marine Le Pen staat er immers in de peilingen goed voor.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 3 april 2017

Miljardair krijgt huis niet verkocht: doet $66 miljoen van de vraagprijs!

Een huis verkopen is niet altijd een even eenvoudige taak. Zeker niet als je miljardair bent en het potentiële aantal kopers beperkt is. Nog minder als het gaat om luxevastgoed in één van de meest oververhitte markten ter wereld: Los Angeles.

In alle wereldsteden zijn de vastgoedprijzen in zeepbelterritorium. Londen, Vancouver, New York, Los Angeles, Singapore en andere steden zagen een massale instroom van geld uit China.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 3 april 2017

‘Zet uw geld om in goud of leer tuinieren’

Ruben Munsterman en Arno Wellens gaan in gesprek voor Cafe Weltschmerz.

“Oh ja, de eurocrisis. Bijna vergeten. Dat Rutte ‘sorry’ zei over ‘geen cent meer naar de Grieken’ betekent niet dat al onze monetaire kopzorgen nu verleden tijd zijn, zo werken die dingen niet. Het ontbreekt in de eurozone aan het gevoel van solidariteit dat nodig is om het project te laten slagen. Daarom gaat het mislukken, wat geen wens is maar een constatering. Het beste van je kan doen? VAn het geld dat je hebt goud kopen of leren tuinieren en zelfvoorzienend worden.