EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17351 tot 17355
Geplaatst op: zaterdag 24 januari 2015

Topman Commerzbank vreest valuta-oorlog (alsof deze nog niet begonnen was)

De dalende euro als gevolg van de aankondiging van de Europese Centrale Bank (ECB) om fors geld te pompen in de Europese economie, kan een valuta-oorlog met zich meebrengen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 24 januari 2015

AEX sloot vrijdag voor het eerst in 6,5 jaar boven de 450 punten

De Europese aandelenbeurzen borduurden vrijdag voort op de flinke koerswinsten van een dag eerder. Het omvangrijke steunprogramma dat de Europese Centrale Bank (ECB) donderdag ontvouwde, bleef het beurssentiment ondersteunen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 24 januari 2015

Wie elke dag naar het nieuws luistert (MSM) wordt enkel dommer en hier kan u lezen waarom dat zo is

In de hypergeconnecteerde wereld waarin we leven worden we continu gebombardeerd met informatie. Deze onophoudende datastroom maakt de meesten onder ons neurotisch. Potentiële leiders onderscheiden zich door het essentiële uit een zee van banaliteit te distilleren. En precies dat gebeurt op GoudPortal.nl.

Een leider weet belangrijke naalden te vinden in een hooiberg van onbelangrijke informatie, of, anders gezegd, hij weet signalen te ontdekken tussen al het ruis:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 24 januari 2015

Willem Middelkoop over Zwitserland, goud en geldcreatie

Een goed gesprek van ongeveer een uur met Willem Middelkoop over patronen van bedrog, QE, Zwitserland, goud, bitcoin, geldcreatie en meer.

Een goed gesprek van ongeveer een uur met Willem Middelkoop over patronen van bedrog, QE, Zwitserland, goud, bitcoin, geldcreatie en meer.

Willem gaat in gesprek met Paul Buitink en co-hosts Jop Hartog en Hadjar Benmiloud.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 januari 2015

Voorbije jaar heeft vertrouwen wereldbevolking ondermijnd

Het wereldwijde vertrouwen in de instellingen is teruggezakt tot het laagste niveau sinds de uitbraak van de financiële crisis tijdens de tweede helft van het voorbije decennium. Dat is de conclusie van een onderzoek van communicatiespecialist Edelman bij 27.000 hoger opgeleiden in bijna dertig landen.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs