EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17351 tot 17355 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 9 maart 2015

Pariteit tussen euro en dollar is slechts een kwestie van tijd

De euro dook deze week voor het eerst in jaren onder de 1,09 dollar. Dit gebeurde nadat de markt het commentaar over het steunprogramma van Mario Draghi, president van de Europese Centrale Bank, liet inwerken en het goede Amerikaanse banenrapport over februari door de markt werd verwerkt. Wat betreft pariteit tussen de euro en de dollar is het dan ook niet langer meer de vraag óf het gebeurt, maar: wanneer.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 7 maart 2015

Goudprijs en Euro omlaag na sterk banencijfer

Goudprijs en Euro omlaag na sterk banencijfer VS 06 maart 2015 in Goud

Goudprijs en Euro omlaag na sterk banencijfer VS 06 maart 2015 in Goud

Goudprijs en Euro zijn vandaag sterk gedaald na bekendmaking van de werkgelegenheidscijfers in de VS. Volgens een meting van CNN Money was de gemiddelde verwachting dat er 235.000 banen bij kwamen in de VS. Het werkelijke cijfers was een stuk beter. In totaal kwamen er in februari 295.000 banen bij. Het werkeloosheidspercentage daalde naar 5,5%.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: zaterdag 7 maart 2015

‘Grieken hebben nog recht op Duits geld uit Tweede Wereldoorlog’

Duitse compensaties voor geld dat Griekenland aan nazi-Duitsland moest afstaan in de Tweede Wereldoorlog, zouden het startkapitaal kunnen vormen van een nieuw op te richten Griekse ontwikkelingsbank.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 7 maart 2015

Gestoord: Wie in België na 65 nog werkt valt zonder ziekteverzekering

En dan nu, een staaltje uit de categorie ‘België absurdistan’. U wilt bijklussen of fulltime blijven werken, ook na uw vijfenzestigste? Proficiat, dan beloont de Belgische wetgever u op een gruwelijke manier.

En dan nu, een staaltje uit de categorie ‘België absurdistan’. U wilt bijklussen of fulltime blijven werken, ook na uw vijfenzestigste? Proficiat, dan beloont de Belgische wetgever u op een gruwelijke manier.

Er is namelijk een vreemd hiaat in de huidige wetgeving. Een en ander bleek uit het relaas dat terug te vinden was in Gazet Van Antwerpen. In het dagblad vertelt een man hoe hij ook na zijn vijfenzestige levensjaar is blijven doorwerken. De werknemer werd ziek. Wat gebeurde er?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 7 maart 2015

Probeert Rusland nu ook onrust te stoken in Letland?

Europese Unie en de NAVO groeien de zorgen over Russische agressie van binnenuit in Oost-Europese staten. De vrees neemt toe dat Moskou de Russische minderheid in bijvoorbeeld EU-lidstaat en NAVO-bondgenoot Letland opstookt tegen de regering.

Op een veiligheidsconferentie vrijdag in de Letse hoofdstad Riga werd over het gevaar gesproken. Het is ook een thema op een bijeenkomst van de EU-ministers van Buitenlandse Zaken in Riga.

Een groeiend koor deskundigen, defensieplanners en beleidsmakers wijst op de mogelijkheid van een dergelijke aanval van binnenuit, meldden Letse media.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs