EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: bitcoinweb.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17356 tot 17360 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 14 maart 2015

Golfstaten geven 12 miljard dollar steun aan Egypte

Saoedi-Arabië, Koeweit en de Verenigde Arabische Emiraten hebben elk 4 miljard dollar beloofd aan Egypte. De fondsen moeten de Egyptische economie ondersteunen, zo kondigden de Golfstaten vandaag aan op een investeerdersconferentie in de badplaats Sharm el-Sheikh.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 14 maart 2015

Wat gebeurt er wanneer de ECB geld verliest?

Nog voor de Europese Centrale Bank (ECB) quantitative easing naar de eurozone heeft geïmporteerd, hebben de centrale bankiers en de representatieve politici altijd volgehouden dat belastingbetalers nooit de dupe kunnen zijn van dat programma.

De mensen in Frankfurt kunnen eurobiljetten uit het niets creëren, dus is het alleen maar logisch dat de kans dat de ECB ooit moet worden gered minimaal is. Dat is althans de redenering die daarachter schuilgaat.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 14 maart 2015

Dollar index aan de drugs?

De dollar laat zijn spierballen zien welke alsmaar in omvang blijven toenemen. Het lijkt haast een proces te worden waaraan geen eind meer komt. De dollar index tikt bijna de 100 punten aan, iets wat we in 10 jaar niet meer gezien hebben. Dat het gebruik van anabole steroïden bijeffecten heeft zal in dit artikel dan ook duidelijk worden.

Klikt allemaal positief, maar is dat ook zo? Een sterke dollar maakt het kopen van goederen uit Amerika voor buitenlanders onaantrekkelijk. Maar wat te denken van winsten afkomstig uit het buitenland. Een Amerikaan die zijn winst in euro’s uitgekeerd krijgt, zal nu minder dollars voor zijn euro’s vangen. Veel bedrijven gebruiken buitenlandse winsten om hun bedrijfsvoering te bekostigen. Er zal hierdoor nu minder overblijven wat kan resulteren in een vertraagd groeitempo.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 13 maart 2015

Is maart een goede maand om goud te kopen?

We weten dat de goudprijs in het najaar meestal stijgt, omdat de markt dan aantrekt door seizoensgebonden vraag vanuit India. Maar hoe presteerde goud de afgelopen decennia in de eerste maanden van het jaar? Casey Research maakte een grafiek van de gemiddelde ontwikkeling van de goudkoers per maand en dat ziet er als volgt uit.

Lees verder op HollandGold
Geplaatst op: vrijdag 13 maart 2015

Consumentenvertrouwen VS laagste niveau in vier maanden

Het consumentenvertrouwen in de Verenigde Staten is in maart gedaald ten opzichte van een maand eerder. Dat meldde de Universiteit van Michigan vrijdag op basis van een eerste raming.

De index die het sentiment onder Amerikaanse consumenten weergeeft, ging van 95,4 in februari naar 91,2 deze maand. Dat is het laagste niveau in vier maanden. Economen hadden in doorsnee verwacht dat de index een fractie zou stijgen tot 95,5.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs