EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17366 tot 17370 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 6 maart 2015

'Indien je er in slaagt Saddam omver te werpen, garandeer ik je, dat dit een enorme positieve weerklank zal krijgen

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu hield deze week een controversiële speech voor het Amerikaanse congres, waar hij was uitgenodigd door de Republikeinen. Daar waarschuwde de leider van de joodse staat voor een nucleair Iran. Het was niet de eerste keer dat Netanyahu de Amerikanen advies gaf over wat ze in het Midden-Oosten best doen en laten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 6 maart 2015

De meest stipte landen ter wereld: van Duitsland tot Nigeria

Het tijdstip voor een afspraak is niet overal ter wereld even heilig. Terwijl Belgen en Nederlanders nog behoorlijk stipt zijn, is het in het zuiden van Europa al gebruikelijker op een afspraak een kwartier of een halfuur te laat te verschijnen.

Omdat deze ongeschreven regels bijzonder belangrijk kunnen zijn voor bedrijven met internationale activiteiten, besteedde Erin Meyer, professor aan de INSEAD Business School, in zijn recentste boek een speciaal hoofdstuk aan het fenomeen. Daarin verklaart hij waar de verschillen in stiptheid vandaan komen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 5 maart 2015

Duitse koopwoede moet hoop in eurozone aanwakkeren

De traditioneel spaarzame Duitse consument  laat zich op een koopwoede betrappen die men al verscheidene decennia niet meer heeft kunnen registreren. Dat schrijft Matt Phillips, financieel verslaggever van het magazine Quartz, in een reactie op een mededeling van Destatis, het Duitse bureau voor de statistiek, waarin werd aangegeven dat de retailverkopen in het land tijdens de maand januari een groei met 5,3 procent hebben laten optekenen tegenover dezelfde periode vorig jaar.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 5 maart 2015

Europa: waar men u betaalt om te lenen en beboet om te sparen

De Deense centrale bank haalt alles uit de kast om de Deense Kroon te verzwakken ten opzichte van de euro. In 4 opeenvolgende renteverlagingen, verlaagde de Deense centrale bank de rentevoet naar – 0,75 %. Dit zorgde voor het bizarre effect dat bepaalde bestaande en nieuwe hypotheken in Denemarken geld krijgen voor hun hypotheeklening.

Dit is natuurlijk de wereld op zijn kop want anderzijds dalen de rentevoeten op spaargeld ook onder 0 %. Europa is afgegleden in een monetaire vortex waarbij spaarders – diegene die hun duur verdiende centen opzij zetten om hun vermogen te beschermen – beboet worden en waarbij schuldenaars betaald worden om nog meer schulden te kunnen maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 5 maart 2015

Van 'Grexit' naar 'Graccident': onbetrouwbare Grieken zijn op weg naar de euro-uitgang

Europa moet een ‘Graccident’ voorkomen - een term die opduikt nu Griekenland wel eens om politieke en niet financiële redenen uit de eurozone zou kunnen worden gezet. Ondanks de akkoorden met zijn schuldeisers heeft Athene de optie van een kwijtschelding van een deel van de schulden opnieuw opgebracht. Onverantwoordelijk, schrijven een aantal commentatoren; anderen denken dat de Griekse machthebbers wel degelijk de kunst van het onderhandelen begrijpen:

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs