EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
32
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17371 tot 17375
Geplaatst op: vrijdag 23 januari 2015

De ECB koopt op: baat het niet, dan schaadt het wel

In een uiterste poging de economie in de eurozone weer in beweging te krijgen, kondigde de Europese Centrale Bank (ECB) donderdag een opkoopoperatie aan van in totaal 1,1 biljoen euro. Vier vragen.

Lees verder op refdag.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 januari 2015

Rusland heeft inmiddels 1206 ton goud

Goudreserves Rusland zijn recent verder gegroeid. In december publiceerde Yahoo Finance een artikel dat Rusland goud verkocht om de Russische Roebel te ondersteunen. De reserves van Rusland bleken gewijzigd en Yahoo Finance ging ervan uit dat Rusland een deel van haar goud had verkocht. Een valuta wordt juist ondersteunt door de goudreserves verder uit te bouwen en niet door te verkopen.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 januari 2015

Column Kees de Kort | ECB-actie maakt helemaal niets uit

"De verwachtingen waren al hooggespannen, maar hij ging er nog dik overheen ook", zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort over het besluit van ECB-president Mario Draghi om maandelijks 60 miljard euro in de economie te gaan pompen. " Ik denk dat dat ook te maken heeft met hetgeen de komende dagen in Griekenland gaat gebeuren."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 januari 2015

De rijkste 1% van de wereld zal binnenkort de helft van de welvaart in handen hebben. Kan dat niet beter?

Oxfam publiceerde eerder deze week een studie waarin wordt aangevoerd dat de rijkste 1% van de wereldbevolking binnenkort meer dan 50% van de welvaart van de wereld in handen zou hebben. Hoewel de berekeningsmethode die voor de studie werd gehanteerd veel kritiek krijgt, is het toch hoog tijd om de belangrijkste elementen van ons huidige model in vraag te stellen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 23 januari 2015

Het is weer hommeles tussen Oekraïne en Rusland

In het nieuwe jaar heeft Rusland niet alleen af te rekenen met een tegenvallende economie maar ook met een zeer gevoelig oud zeer.

In het nieuwe jaar heeft Rusland niet alleen af te rekenen met een tegenvallende economie maar ook met een zeer gevoelig oud zeer.

Volgens Bloomberg wil de Oekraïense regering het akkoord over de gasbevoorrading met Moskou herzien.

CEO van Naftogaz Andriy Kobolyev beweert dat Europa klaarstaat om tot 90% in te staan voor ‘s lands gasnoden als er met Gazprom geen andere deal kan worden bereikt.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs