EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17386 tot 17390
Geplaatst op: zondag 25 januari 2015

Britse centrale bank waarschuwt voor uiteenlopend monetair beleid

Het uiteenlopende beleid van centrale banken in de VS, Groot-Brittannië, Europa en Japan kan volgens de president van de Britse centrale bank leiden tot meer turbulentie op de valutamarkten en een verschuiving van de mondiale geldstromen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 25 januari 2015

‘Grieken haalden miljarden van spaarrekening’

In de twee maanden voor de Griekse verkiezingen hebben spaarders in het land in totaal meer dan 10 miljard euro van hun spaarrekeningen gehaald. Ze vrezen dat hun geld niet veilig is bij een overwinning van anti-bezuinigingspartij Syriza. Dat schreef de Britse krant Sunday Times.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 25 januari 2015

Wordt het 1 voor 1?

Ook 24 uur nadat voorzitter Mario Draghi had aangekondigd dat de Europese Centrale Bank de volgende jaren meer dan 1.100 miljard euro zou spenderen aan het opkopen van staatsobligaties, in de hoop dat een deel van dit geld uiteindelijk in de ‘reële economie’ terecht zou komen, bleef de euro in waarde dalen. De munt noteert al 7,5% lager dan bij de jaarwisseling.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 25 januari 2015

Super Mario doet het weer

Financial Times bewondert Mario Draghi. Deels omdat hij vriend en vijand verraste door veel meer geld te stoppen in het programma voor kwantitatieve versoepeling dan iedereen verwachtte. Maar de commentator van dienst is vooral onder de indruk door de manier waarop Draghi een aantal belangrijke hinderpalen voor het succes van het programma wist te omzeilen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 25 januari 2015

Olieprijs boost wereldwijde economische groei met 20%

De fors gedaalde olieprijzen kunnen de wereldwijde economische groei dit jaar met 15 tot 20 procent doen stijgen, al zullen enkele landen fors verliezen. Dat meldt het hoofd van de Wereldbank. ‘Er zijn winnaars en verliezers dankzij de enorm gedaalde olieprijzen’, aldus Jim Yong Kim, president van de Wereldbank tijdens het World Economic Forum in Zwitserland.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs