Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 17396 tot 17400
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 8 december 2014

Welkom in België, waar de overheid gul is en waar amper belastingen worden geheven. Only in Belgium

Vandaag hebben zowel De Standaard als Trends een trucje blootgelegd van de federale overheid om meer bedrijven naar België te lokken. Het gaat hier om belastingvoordelen die in het veelzeggende 42 bladzijden tellende boekje staan, Unique Tax Incentives in Belgium.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 8 december 2014

Column Kees de Kort | 321 of 4?

In Amerika was vorige week een enquête onder bedrijven én een enquête onder huishoudens over hetzelfde thema: hoeveel banen zijn er bijgekomen? BNR's Kees de Kort zag een groot gat.

Bron: TOV Hazel
Geplaatst: maandag 8 december 2014

Goud weer richting $ 1200...

Na het referendum in Zwitserland, waar op zondag de goudprijs met meer dan $ 50 inzakte, herstelde de prijs zich bijna net zo eenvoudig weer richting $ 1200 per ounce. Positieve werkloosheidscijfers deden de dollar goed waardoor er weer iets van het teruggewonnen terrein prijs gegeven moest worden. De “greenback” kruipt richting € 1,23. Goud zakte dus wel iets terug maar toch lijkt de correlatie tussen de dollar en de goudprijs wat minder.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 8 december 2014

Nog steeds dreiging voor aanslaan spaargeld

Er is weinig ruchtbaarheid aan gegeven, maar op de top van G 20 in de tweede helft van november stond ook de confiscatie van het spaargeld als laatste redmiddel om het financieel systeem overeind te houden op de agenda. Wanneer banken en/of landen in de problemen raken, zullen wij als consumenten mee de ring ingejaagd worden.

Het ziet er overigens naar uit dat het moment dat het spaargeld deels aangeslagen kan worden steeds dichterbij komt....

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 8 december 2014

Wantrouwen zaaien om Islamitische Staat te laten vallen

En wat als we Islamitische Staat (IS) uit mekaar konden laten vallen door het creëren van interne ruzies en paranoia? De Chinese krijgsheer Sun Tzu leerde ons al in ‘De kunst van het oorlogsvoeren’ dat onconventionele oorlogvoering met trucs, schijnbewegingen en misleiding onze tegenstander danig kan verzwakken.