Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 1741 tot 1745
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 29 maart 2017

Early-adopters zien hogere prijs voor Bitcoin

Bitcoin is een cryptovaluta. En net als elke andere valuta – zoals dollars, euro’s of goud – wordt het gebruikt om betalingen mee te verrichten. Maar ook als investering of spaarmiddel wordt het ingezet.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 29 maart 2017

Komt er een einde aan de stierenmarkt bij de dollar?

De Amerikaanse valutamunt heeft de afgelopen jaren flink geprofiteerd van de wederopstanding van de Amerikaanse economie. Als gevolg van het monetaire beleid van de Amerikaanse centrale bank wist de economie uit het diepe zwarte gat te kruipen. En dat herstelproces kwam bij veel andere Westerse economieën veel later op gang.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 29 maart 2017

2017: het jaar dat de auto-industrie implodeert?

Wat zal de volgende economische crisis in gang zetten? We weten het niet, maar er zijn kandidaten genoeg. Nadat we eerder deze maand schreven over de zeepbel in studentenleningen, zijn we hier weer met slecht nieuws: de markt van autoleningen begint in de problemen te komen…

Fitch, Moody’s en Morgan Stanley publiceerden de voorbije dagen rapporten over de sector en ze waren allemaal negatief!

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 29 maart 2017

Amerikaanse belastingbetaler moet nu toch voor Trumps muur betalen

De Amerikaanse belastingbetaler gaat nu toch voor de muur betalen die president Donald Trump wil neerzetten aan de zuidelijke grens met Mexico. Trump wil die grens van de Verenigde Staten volledig afschermen tegen illegale immigratie vanuit het buurland. Uit geheime documenten die het Witte Huis aan het congres heeft overgemaakt en waarvan de inhoud naar de Associated Press werd gelekt, staat te lezen dat onmiddellijk 18 miljard dollar bespaard moet worden op binnenlandse uitgaven, waaronder infrastructuur en medisch onderzoek.

Trump had tijdens de verkiezingscampagne steeds gezegd dat Mexico voor de muur zou betalen, maar komt daar nu op terug.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 29 maart 2017

OPINIE: "Het basisinkomen is het antwoord voor een toekomst met robots

Open Vld-Kamerlid en eerste schepen van Hechtel-Eksel Nele Lijnen is een petitie gestart om het basisinkomen onder de aandacht van de regering te brengen. In haar boek 'Win For Life' oppert ze voor een basisinkomen dat de weg naar vrijheid en creativiteit moet plaveien en voor HLN.be legt ze uit waarom dat basisinkomen hét antwoord is op een toekomst met robots. "Ons huidige systeem maakt me boos."