EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1741 tot 1745 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

'Harde Brexit kost Britten bijna half miljoen banen'

Mochten de Britten er tijdens het Brexit-overleg niet met de Europese Unie uitkomen, dan kost zo'n harde Brexit het Verenigd Koninkrijk tegen 2030 zo'n 482.000 banen.

Dat staat in een donderdag gepubliceerd rapport van Cambridge Economics, dat in opdracht van de Londense burgermeester Sadiq Khan is uitgevoerd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

Britten met de staart tussen de benen

Brussel drukt Britse werkgeversorganisaties op het hart serieus voor te sorteren op een 'no deal' rond de Brexit. Eigenlijk, zegt Kees de Kort, is de boodschap: luister niet te veel naar die volstrekt misplaatste verhalen van jullie eigen regering dat het allemaal wel goed komt.'

De kans dat het allemaal niét gaat gebeuren wordt des te groter als de regering May volhardt in haar heilige geloof in de Brexit. [...]

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

Bulgarije wil toetreden tot eurozone

Bulgarije wil binnen een half jaar de procedure starten om toe te treden tot de eurozone. Dat heeft de regering in Sofia aangekondigd naar aanleiding van het eerste EU-voorzitterschap van het voormalige Oostblokland. Precies elf jaar nadat het lid werd van de Europese Unie op 1 januari 2007 is Bulgarije zes maanden tijdelijk voorzitter, tot 1 juli.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

Kodak springt op de cryptokar; aandeel verdriedubbelt in waarde

Het aandeel Kodak verdriedubbelde deze week in waarde nadat het bedrijf aankondigde een eigen cryptomunt te gaan uitgeven. De Kodakcoin moet een onderdeel worden van een breder platform dat beeldrechten wil gaan managen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

"Mining van bitcoins in China verbruikt evenveel stroom als 3,4 miljoen westerse huishoudens bij elkaar"

Het minen van bitcoins in China is zo lucratief dat het zelfs winstgevend blijft als de cryptomunt de helft van zijn waarde zou verliezen. Het punt waarop miners break-even draaien is volgens analisten 6.925 dollar, terwijl de virtuele munt momenteel voor meer dan 14.000 dollar wordt verhandeld. De miners verbruiken wel veel stroom.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs