EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17401 tot 17405 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 25 maart 2015

Sancties dwingen Total tot Chinese samenwerking in Rusland

[...]

Naast het probleem met het verkrijgen van dollar-investeringen voor dit project is een  bijkomende factor hierbij de grote bereidheid vanuit China om te investeren in diverse projecten en hierbij een leidende rol op te nemen, dit ten koste van de US.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 25 maart 2015

Vergeet de fundamentals, de aandelenmarkt draait slechts om 1 ding

De meeste markten bevinden zich momenteel in een euforische staat. Zo bevindt de Dow Jones Industrial Average zich boven de 18.000, staat de Nasdaq boven de 5.000 en beweegt de Russell 2000 zich richting nieuwe record hoogtes.

De meeste markten bevinden zich momenteel in een euforische staat. Zo bevindt de Dow Jones Industrial Average zich boven de 18.000, staat de Nasdaq boven de 5.000 en beweegt de Russell 2000 zich richting nieuwe record hoogtes.

Ook in Japan gaat het goed. Stond de Japanse Nikkei 225 Composite begin dit jaar nog onder de 17.000, inmiddels begeeft de index zich richting een niveau van 20.000, hoogtes die sinds 2000 niet meer gezien zijn. Verder handelt de Duitse DAX voor het eerst boven de 12.000 en staat de index bijna 30 procent hoger dan tijdens de low eerder dit jaar. Ook in China doet de aandelenmarkt het goed. De Shanghai Composite Index staat op een plus van zo’n 16 procent ten opzichte van de lows in februari.

Het overkoepelende thema: 7 jaar na de financiële crisis strooien centrale bankiers wereldwijd nog steeds met stimuleringsmaatregelen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 25 maart 2015

Miljardair Soros kijkt in glazen bol: Ellende in Griekenland

En ja hoor. Er is weer een grote multimiljardair annex beleggingsgoeroe die zich uitspreekt over de Griekse ramp. Investeerder George Soros laat dit keer zijn licht schijnen op de hopeloze situatie waarin Hellas verzeild raakte.

Soros is er helemaal klaar mee. De tragedie heeft lang genoeg geduurd. Volgens de miljardair is de kans heel klein dat Griekenland, als lid van de eurozone, deze problemen nog te boven komt. Hij vreest dan ook een slechte afloop.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 25 maart 2015

Rechts eet links op in Frankrijk. Wat zijn de gevolgen op economisch vlak?

De departementsverkiezingen, die zondag plaatsvonden in Frankrijk, gelden als graadmeter voor de nationale verkiezingen. Wat leren we hieruit? Dat links op sterven ligt. En maar goed ook.

Want wat een dwaas is die François Hollande toch. Wat een droevig figuur. Heeft die PS-er iets van wezenlijk niveau voor elkaar gekregen in de afgelopen jaren? De begroting is een ramp, de schuldenberg zwelt en zwelt maar aan en de arbeidsmarkt blinkt uit in inertie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 25 maart 2015

Moody’s verlaagt rating Oekraïne

Moody’s heeft zijn rating voor de kredietwaardigheid van Oekraïne met een stap verlaagd van Caa3 naar Ca. De vooruitzichten voor het land blijven negatief. Dat maakte de kredietbeoordelaar dinsdag bekend.

De voornaamste reden voor de verlaging is ,,de waarschijnlijkheid dat private buitenlandse schuldeisers substantiële verliezen zullen lijden als gevolg van het overheidsbesluit om de meerderheid van zijn uitstaande obligatieleningen in euro’s te herstructureren”, aldus Moody’s. Volgens de kredietbeoordelaar gelden de herstructureringsplannen ook voor leningen van staatsbedrijven en voor euroleningen van de stad Kiev.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs