EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
70
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17411 tot 17415 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 4 maart 2015

Gundlach roept Fed op de rente 'niet' te verhogen

De Federal Reserve zou het idee dat het de rente moet verhogen, moeten verwerpen, zo zegt Jeffrey Gundlach. De obligatiebeleggers gelooft dat de fundamenten van de Amerikaanse economie een hogere rente op dit moment niet rechtvaardigen.

Jeffrey Gundlach, de oprichter en chief investment officer van Doubleline Capital, sprak hierover tegenover beleggers tijdens een conference call. De call was georganiseerd vanwege de start van het nieuwe DoubleLine Long Duration Fund, maar gelukkig voor ons besprak Gundlach ook verschillende ontwikkelingen in de economie en de obligatiemarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 4 maart 2015

Stand van Nederland: groei versnelt in maart, eindelijk economische lente?

De Nederlandse economie lijkt bij de start van 2015 de opgaande lijn te pakken te hebben. In maart komt de groei boven de één procent uit.

De Nederlandse economie lijkt bij de start van 2015 de opgaande lijn te pakken te hebben. In maart komt de groei boven de één procent uit.

Meer koopkracht voor burgers en bedrijven door lagere brandstofprijzen, voorzichtig herstel van de huizenmarkt en een zwakke euro die exporteurs helpt. Deze aanjagers beginnen invloed uit te oefenen op de Nederlandse economie en dat wordt ook zichtbaar in de groeicijfers.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 4 maart 2015

Column Kees de Kort | EBA doet geen stresstest banken, maar is dat wel zo slim?

Ik wil het hebben over iets wat niet gaat gebeuren. De Europese Bankautoriteit wil dit jaar geen stresstest voor banken organiseren. Toch heb ik nog steeds het idee dat er nog heel veel problemen onder het bankentapijt verstopt liggen, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort. Verder zien we een zeer verrassende stijgende lijn voor Frankrijk.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 4 maart 2015

Saudi-Arabië levert zo veel olie als nodig

Saudi-Arabië is niet van plan om zijn olieproductie ook maar enigszins terug te schroeven.

Saudi-Arabië is niet van plan om zijn olieproductie ook maar enigszins terug te schroeven.

Minister van Olie Ali Al-Naimi zei woensdag op bezoek in Berlijn dat het land zo veel olie levert als zijn afnemers nodig denken te hebben.

Saudi-Arabië is 's werelds grootste olieproducent. Mede door een overaanbod van de grondstof halveerde de olieprijs in de afgelopen maanden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 4 maart 2015

Venezuela heeft de slechtste economie van de hele wereld

Venezuela heeft de slechtste nationale economie van de hele wereld, gevolgd door Oekraïne en Zuid-Afrika. De top vijf wordt echter verder gevormd door Oekraïne en Griekenland. Dat is gebleken uit een analyse van het persbureau Bloomberg, die leidde tot een selectie van vijftien landen met de zwaarste economische problemen.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs