Nieuws / Artikelen met het woord

57649 artikelen gevonden. Artikel 17426 tot 17430
Bron: rt.com
Geplaatst: zaterdag 20 december 2014

Bulgarije: south-stream nu wel?

Bulgaria is ready to issue all the necessary permits for the construction of the South Stream pipeline, according to Prime Minister Boyko Borisov. He said it will up to Gazprom whether the pipeline is built or not.

Borisov said he has the full support and understanding of the European Union and that Bulgaria is not in the wrong and should not suffer financial consequences for stopping the project, the Bulgarian news agency BGNES reports.

Bron: Express.be
Geplaatst: zaterdag 20 december 2014

Twee beroemde Russen zien het einde van het Poetinregime naderen en een van hen wil 'm opvolgen

De Russische zakenman Mikhail Khodorkovsky heeft in een interview met de Financial Times bevestigd dat hij bereid is tijdelijk het land te leiden, mocht het Poetinregime ten val worden gebracht.

Bron: z24.nl
Geplaatst: zaterdag 20 december 2014

China verlicht regels buitenlandse banken

China neemt stappen om de eigen financiële markt verder open te stellen voor buitenlandse banken. De regering schrapt onder meer de eis aan de banken voor het bewaren van een minimum aan werkkapitaal bij het openen van een nieuwe vestiging. Dat meldt het Chinese staatspersbureau Xinhua zaterdag.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 20 december 2014

Duitsland nog altijd economische motor in 2015?

In Europa wordt ook in 2015 naar Duitsland gekeken als de verwachte motor voor de economische groei. De Duitse economie lijkt weliswaar een klein dipje te beleven, maar moet toch weerbaar genoeg zijn om niet helemaal door de knieën te gaan. Maar uiteraard is ook het Duitsland van Angela Merkel niet helemaal weerloos, we hoeven de Duitsers niet zonder meer af te schrijven.

Bron: stoerejongenzzz.nl
Geplaatst: zaterdag 20 december 2014

Meest innovatieve landen ter wereld, Nederland vijfde!

Meest innovatieve landen ter wereld, ja, wat zijn nu de meest innovatieve landen ter wereld? Gelukkig hebben we ook op deze vraag een antwoord gevonden. Natuurlijk blijft altijd de vraag wat je verstaat onder innovatie, maar dat hebben wij dan gelukkig weer niet hoeven te bedenken. The Global Innovation Index 2014: The Human Factor in Innovation is gemaakt door Cornell University, INSEAD, en de World Intellectual Property Organization (WIPO). En wij weer trots, want Nederland staat mooi vijfde op de ranglijst meest innovatieve landen ter wereld.