EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17441 tot 17445 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 3 maart 2015

De aandeelhouder is de baas

Normaal gesproken lenen bedrijven geld om nieuwe investeringen te doen, maar uit nieuw onderzoek is gebleken dat de grootste bedrijven de afgelopen dertig jaar voornamelijk geld geleend hebben om de aandeelhouders te plezieren. Door de extreem lage rente van dit moment wordt deze ontwikkeling nog verder uitvergroot.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 maart 2015

Oekraïne schroeft rente flink op om vrije val hryvnia te stuiten

De centrale bank van Oekraïne voert een enorme renteverhoging door in een poging de vrije val van de Oekraïense munt te stuiten.

Dat werd dinsdag bekendgemaakt. Het belangrijkste rentetarief voor banken om zich te herfinancieren, gaat met ingang van woensdag van 19,5 naar 30 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 maart 2015

Franse ziekenhuizen moeten 22.000 banen schrappen

De Franse regering wil in de openbare ziekenhuizen de volgende twee jaar tweeëntwintigduizend arbeidsplaatsen schrappen. Dat heeft Marisol Touraine, Frans minister van gezondheidszorg, gezegd. Er zouden geen naakte ontslagen vallen, maar pensioenen zouden niet worden vervangen. Ook bij een vrijwillig vertrek zou niet in een vervanging worden voorzien.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 3 maart 2015

Duits vastgoed steeds populairder onder beleggers

De waarde van Duits vastgoed is sinds kort weer aan het stijgen en wint hierdoor aan populariteit bij Europese investeerders. En waar vroeger enkel institutionele beleggers konden investeren in vastgoed in Duitsland, is het ook voor particulieren tegenwoordig een stuk makkelijker om in de Duitse vastgoedmarkt stappen.

Na een stagnatie van bijna 20 jaar, is de waarde van Duits vastgoed sinds kort weer aan het stijgen. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld België waar de prijzen al een jaar of 20 achter elkaar stijgen. Dankzij de recente stijging van het Duitse vastgoed, wint vastgoed uit het land aan populariteit. Ook de economische vooruitzichten voor het land dragen daar hun steentje aan bij natuurlijk.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 3 maart 2015

Koffie, het volatiele drankje voor de belegger

Koffie. Sommigen drinken hun tas bij de minste provocatie in één grote teug leeg om productief te kunnen zijn voor de rest van de dag. Voor anderen is het drinken van  het zwarte goedje dan weer een uitgelezen kans om even de pauzeknop in te drukken en van vijf minuten rust te genieten voor de bijzonder drukke werkdag herbegint.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs