EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17451 tot 17455 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 3 maart 2015

Verkoop Beleggingszilver stijgt waar goud daalt

Verkoop Zilveren American Eagle op koers 03 maart 2015 in Zilver

Verkoop Zilveren American Eagle op koers 03 maart 2015 in Zilver

Verkoop American Eagle ligt op koers ten opzichte van 2014. Van de meest verkochte zilveren munt ter wereld werden in 2014 ruim 44 miljoen stuks verkocht. Het was een nieuw record in de verkoop voor de US Mint. De US Mint verkocht in 2014 ruim 3,1% meer zilveren American Eagles dan in 2013.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 maart 2015

De middenklasse wacht een pijnlijke toekomst

Iedereen kent de headlines wel over de rijken, de superrijken, de middenklassers en de armen. Enkele recente headlines die we konden zien passeren: “Allerrijksten danken rijkdom aan Wall Street”, “Allerrijksten van de wereld zijn nog rijker geworden”, “Werkende middenklasse kwijnt weg”, “De pijnlijke dood van de middenklasse” en ga zo maar door.

De trend waarin de middenklasse wegkwijnt, wordt steeds duidelijker en daar zal ook zeker geen verandering meer in komen. Waar het 50 jaar geleden nog een voorrechtspositie betrof, leven de meeste middenklassers (76 procent) tegenwoordig van salarisstrook tot salarisstrook. Het is geen pretje meer om als middenklasser door het leven te moeten en het zal voor deze groep ook steeds moeilijker worden om het hoofd boven water te houden in financieel opzicht.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 3 maart 2015

On rit mais c'est à pleurer... de Franse 'besparingswoede' in één grafiek

‘We zullen 50 miljard euro op onze begroting besparen tegen 2017. Maar meer dan dat zal Frankrijk niet doen. Het zou het economisch herstel hinderen.‘ 

‘We zullen 50 miljard euro op onze begroting besparen tegen 2017. Maar meer dan dat zal Frankrijk niet doen. Het zou het economisch herstel hinderen.‘ 

Dat heeft de Franse minister van Economie Emmanuel Macron maandag gezegd. De Europese Commissie had Frankrijk vorige week nochtans twee extra jaar respijt gegeven om de Europese begrotingsnorm van 3% te halen, maar wil wel dat het land het overheidstekort tegen 2017 tot 2,8% beperkt. Geen sprake van, zei Macron, die vreest dat overderven besparingen het economisch herstel fnuiken.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 3 maart 2015

Dit zijn de 10 rijkste mensen ter wereld

Het Amerikaanse magazine Forbes heeft gisteren de jaarlijkse lijst van miljardairs bekendgemaakt. Microsoft-topman Bill Gates is voor de zestiende keer de rijkste man ter wereld, met een vermogen van zo'n 79,2 miljard dollar. Wie de negen andere rijksten ter wereld zijn, ontdekt u hieronder.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 3 maart 2015

‘Situatie Griekenland nog steeds kwetsbaar’

De situatie rond Griekenland is ,,nog steeds heel kwetsbaar”. De Griekse regering moet daarom snel doorgaan met hervormingen.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs