EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
52
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17466 tot 17470
Geplaatst op: woensdag 21 januari 2015

ECB gaat €50 miljard aan staatsobligaties opkopen

ECB gaat maandelijks €50 miljard per maand aan Europese staatsobligaties opkopen volgens een bericht op Bloomberg. Twee ingewijden hebben aangegeven dat ze het officiële stuk van de ECB hebben ingezien. Officieel komt de Europese Centrale Bank morgen pas bij elkaar maar het nieuws blijkt al uitgelekt. De €50 miljard aan staatobligaties za per maand tot en met 2016 worden opgekocht. De balanssheet van de ECB zal eind 2016 iets boven het niveau van 2012 gaan uitkomen.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: woensdag 21 januari 2015

Goud boven $1300,-

De spot prijs van goud tikte vandaag zijn hoogste punt aan van de afgelopen vijf maanden, voorbij de $1300. Volgens Reuters wegens grotere interesse in het edelmetaal door een wat zwakkere dollar, zorgen over het verloop van de wereldeconomie en het Europese equivalent van QE door de ECB morgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 21 januari 2015

Steeds meer Belgen kunnen lening niet meer afbetalen

Eind 2014 was er voor alle particuliere kredieten, hypothecaire leningen of consumentenkredieten, een betalingsachterstand van 3,11 miljard euro. Het gaat om een stijging van het uitstaande achterstalige bedrag op een jaar tijd met 4,9 procent of 144 miljoen euro. Dat blijkt uit de cijfers voor 2014 van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 21 januari 2015

'ECB overweegt steun van 50 miljard per maand'

De Europese Centrale Bank (ECB) overweegt tot eind volgend jaar maandelijks voor ongeveer 50 miljard euro in de economie van de eurolanden te pompen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 21 januari 2015

Olieproducenten lijden nog steeds enorm veel pijn

De voorbije dagen hebben de olieprijzen zich dapper gehouden. Na een dip die beleggers heeft doen vrezen dat olie ook door de vloer van 40 USD per vat zou vallen, noteren de koersen zich eerder dichter tegen 50 USD per vat.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs