Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 17486 tot 17490
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 17 december 2014

Volgens deze ratio is 1 ounce zilver $ 49,16 waard

Op basis van een oude betrouwbare olie-zilver ratio zou de zilverprijs vandaag meer dan dubbel zo hoog moeten liggen op iets minder dan $ 50 per ounce. Ten tijde van een meer ‘fysieke economie’ in plaats van een ‘papieren economie’ hadden olie en zilver een sterke correlatie met elkaar.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 17 december 2014

Gold Trail: Dollar stevent af op hyperinflatie (Deel XXVII)

De steun voor dit dollarsysteem, dat de VS een exorbitant privilege geeft ten opzichte van andere landen, is de laatste jaren tanende. Dit heeft implicaties voor de waarde van de dollar. Als de rest van de wereld besluit andere valuta dan dollars te gebruiken, dan zijn al die dollars in de wereld alleen nog maar te gebruiken in de VS. Dat zal een ongekende prijsinflatie teweeg brengen, omdat de VS uit zichzelf nooit zoveel waarde kan produceren als de rest van de wereld.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 17 december 2014

Mikhail Khazin: Stopzetting manipulatie van Goud in zicht

De ontkoppeling en stopzetting van de manipulatie van de goudprijs zal er komen bij de eerstvolgende financiële crisis. Dit is de stelling van Mikhail Khazin.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 17 december 2014

Market Update (17 december 2014)

Marketupdate brengt met ingang van deze week iedere ochtend van maandag tot en met vrijdag een nieuwsupdate met de laatste interessante nieuwsfeiten. Vandaag in het nieuws: Handelstekort Japan neemt toe, $550 miljard geleend geld in Amerikaanse schalierevolutie, Obama tekent sancties tegen Rusland, Olieprijs naar 5-jaars dieptepunt. 

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 17 december 2014

Heeft deze Nederlandse ontwerper de oplossing voor smog in Peking?

De Nederlandse ontwerper Daan Roosegaarde wil in Peking smog-vrije parken creëren met behulp van enorme ‘elektronische stofzuigers’.