EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
41
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17486 tot 17490
Geplaatst op: woensdag 21 januari 2015

Voor het eerst sinds de crisis zijn de huizenprijzen gestegen

De huizenprijzen zijn vorig jaar gemiddeld met 0,9 procent gestegen vergeleken met 2013. Daarmee valt het gemiddelde prijsniveau op jaarbasis voor het eerst sinds de crisis hoger uit.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 21 januari 2015

Olieprijzen blijven laag in eerste halfjaar

De olieprijzen blijven naar verwachting laag in de eerste helft van dit jaar. Dat is goed nieuws voor consumenten en kan ook gunstig uitpakken voor de Franse economie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 21 januari 2015

Market Update (21 januari 2015)

Huizenprijzen stijgen weer, IMF roept op tot meer monetaire stimulering, EU overweegt toenadering tot Rusland, China opent handelsplatform voor yuans in Zwitserland en goudprijs blijft stijgen in aanloop naar ECB persconferentie.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 21 januari 2015

"Geld lenen kost geld", behalve als je gaat studeren wordt geld lenen ontmoedigd

Zeven jaar lang is schuld nu het alfa en omega van alle ellende in de wereld. Geld lenen is zo gevaarlijk gebleken dat de overheid zelfs bij iedere lening een waarschuwing afgeeft: Let op! Geld lenen kost geld. Behalve als je gaat studeren. Dan wordt lenen doodleuk aangemoedigd. Waarom is dat sociaal?

Lees verder op stopdebankiers.eu
Geplaatst op: woensdag 21 januari 2015

Neemt Japan opnieuw stimuleringsmaatregelen?

De Bank of Japan bevindt zich in een benauwde positie: de goedkopere olieprijzen zorgen zo goed als zeker voor lagere inflatie waardoor de centrale bank zijn inflatiedoelstelling van 2 procent voor dit jaar niet haalt. Betekent dit dat de centrale bank zal ingrijpen? Economen zijn er verdeeld over.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs