EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17491 tot 17495 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 2 maart 2015

Ierland was voorbereid op uiteenvallen euro

Ierland heeft eind 2011 een actieplan opgesteld voor het scenario van een uiteenvallende muntunie. Het was de periode waarin de rente op Spaanse, Italiaanse en Portugese staatsleningen naar recordhoogte steeg en er twijfels ontstonden over het voortbestaan van de euro.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 2 maart 2015

Tegenlicht: Bankgeheimen van Joris Luyendijk

Journalist en antropoloog Joris Luyendijk bevond zich twee jaar onder bankiers en schreef er een boek over. Tegenlicht sprak met Luyendijk over de ervaringen die hij heeft opgedaan in de Londense City. De conclusie van het verhaal is dat we maar weinig van de crisis geleerd hebben en dat het financiële systeem nog steeds zeer kwetsbaar is...

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 2 maart 2015

Spanje en Portugal dienen klacht in over houding Griekenland

Spanje en Portugal hebben bij de Europese Commissie een officiële klacht ingediend over Griekenland. Uitspraken van de nieuwe Griekse premier Alexis Tsipras is de landen in het verkeerde keelgat geschoten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 2 maart 2015

Column Kees de Kort | Doorsukkelen en wegzakken

Waren de cijfers de laatste kwartalen van vorig jaar nog een verbetering, nu zien we vooral dat het maar een beetje doorsukkelt. De emerging markets drukken de cijfers van de wereldhandel. En het wordt er niet beter op, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 2 maart 2015

De obligatie-bubbel staat op springen: tijd voor goud

Obligaties gelden traditioneel als veilige havens voor investeerders die in tijden van laagconjunctuur niet goed weten waarheen. Zonder interessante interesten op de markt die signaleren waar de opportuniteiten zich bevinden stond de staatsbon altijd garant voor een degelijk rendement op lange termijn.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs