EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17496 tot 17500 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 19 maart 2015

Rusland is niet het enige BRIC-land dat de markten zorgen baart

Massademonstraties in Brazilië tegen corruptie en dalende economische groei hebben onderstreept dat Rusland niet langer de enige van de BRIC-landen is waar vooruitgang behoorlijk ver weg lijkt.

Afgelopen zondag gingen mensen in Brazilië massaal de straat op om te protesteren. Geschat wordt dat het ging om 200.000 tot 2 miljoen Brazilianen die protesteerden. Veel demonstranten riepen op dat de president Dilma Rousseff afgezet moest worden. Rousseff wordt momenteel bedolven door een enorm corruptieschandaal waarbij het door de staat gesteunde Petrobas, een van ’s werelds grootste oliemaatschappijen en een fundament van de Braziliaanse economie, betrokken is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 19 maart 2015

Grieks spaargeld stroomt weer weg

Grieken brengen opnieuw grote bedragen aan spaargeld naar het buitenland, vanwege de aanhoudende onzekerheid over de economische toekomst van het land. De uitstroom bereikte gisteren het hoogste peil sinds vorige maand. Dat meldt de Britse krant Financial Times.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 19 maart 2015

ANZ Bank: Goudprijs naar $2.400 per troy ounce in 2030

Volgens Warren Hogan, hoofdeconoom van de Australia & New Zealand Bank, zal de goudkoers tussen nu en 2030 verdubbelen naar $2.400 per troy ounce. Door een groeiende middenklasse in Azië kunnen meer mensen goud kopen, wat de vraag naar juwelen en beleggingsgoud een impuls zal geven. Daarnaast voorziet Hogan een toenemende belangstelling voor beleggen in goud bij vermogensbeheerders, institutionele beleggers en centrale banken in de Aziatische regio.

Deze factoren samen ondersteunen de visie van Hogan dat de goudprijs op lange termijn zal stijgen, tot een niveau van ongeveer $2.400 per troy ounce in 2030. In zijn nieuwste rapport ‘East to El Dorado: Asia and the future of gold’ beschrijft hij dat de toenemende koopkracht in Aziatische landen de particuliere vraag naar goud verder zal aanwakkeren. Een deel van die vraag zal zijn weg vinden richting goudderivaten en goud-gerelateerde aandelen, maar door de sterke culturele band die men met goud heeft in deze regio zal er ook veel vraag zijn naar het fysieke metaal.

Lees verder op HollandGold.nl
Geplaatst op: donderdag 19 maart 2015

“Goudbeleggers moeten de euro in de gaten houden”

De Amerikaanse dollar heeft de financiële markten de laatste tijd behoorlijk gedomineerd en bereikte onlangs zijn hoogste niveau in 12 jaar tegenover de euro. Grondstoffenanalisten van HSBC merken op dat goud in het bijzonder gevoelig is voor bewegingen tussen de euro en de dollar.

De analisten van HSBC stellen dan ook dat goudhandelaren de kracht van de euro goed in de gaten moeten houden om te bepalen of de goudrally van woensdag zich mogelijk kan doorzetten.

Lees verder op Beursplein6.nl
Geplaatst op: donderdag 19 maart 2015

“Einde van de bullmarkt dichterbij dan beleggers denken”

Nu de bullmarkt in aandelen zijn zevende levensjaar in is gegaan, wordt steeds vaker de vraag gesteld hoe lang de huidige bullmarkt nog levensvatbaar is. Jim Stack, president van InvesTech Research, is echter al enige tijd voorzichtig met Amerikaanse aandelen.

Jim Stack, die voor cliënten meer dan 1 miljard dollar beheert, heeft al sinds januari in zijn nieuwsbrieven aangegeven voorzichtig te zijn rondom aandelen. In een speciale alert heeft hij echter geadviseerd aan beleggers om hun blootstelling aan aandelen te verlagen naar 76 procent, waar dit eerder 80 procent was, en om de rest aan te houden in cash.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs