EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17496 tot 17500 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 11 februari 2015

Werkloosheid aan basis van 45.000 zelfdodingen in 63 landen

Het fenomeen werkloosheid zou jaarlijks aan de basis liggen van zo'n 45.000 zelfdodingen in 63 verschillende landen. Dat blijkt uit een onderzoek van Zwitserse wetenschappers. De resultaten werden gepubliceerd in het tijdschrift The Lancet Psychiatry.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 11 februari 2015

Belgen hebben Zwitserse bankrekeningen. En dan?

Tegenwoordig moet je weinig doen om als topjournalist te gelden. Na de Luxemburg-leaks is er nu een nieuwe lijst opgedoken van rijke burgers die geld op rekeningen in Zwitserland plaatsen. Et alors?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 11 februari 2015

Meer dan 260 vliegtuigmaatschappijen accepteren nu Bitcoin via UATP & Bitnet

Universal air travel plan (UATP), een betalingsnetwerk van grote vliegtuigmaatschappijen zoals British Airways en Lufthansa is hiervoor in zee gegaan met Bitcoin betalingsprovider Bitnet. Het grenzeloze, en fraudebestendige karakter in combinatie met de lage tarieven maakt Bitcoin een goede betalingsmethode volgens de mensen van UATP. Wij zijn dat volledig met ze eens uiteraard.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 11 februari 2015

Kaalslag oliebanen in Noorwegen: ingenieur wordt melkmanager

Noorwegen werd stinkend rijk met olie. Maar de Noorse onliesector maakt zich op voor de grootste besparingsronde in vijftien jaar.

Noorwegen werd stinkend rijk met olie. Maar de Noorse onliesector maakt zich op voor de grootste besparingsronde in vijftien jaar.

Nu zijn er nog 250.000 banen in olie-industrie, maar daarvan kunnen er wel 40.000 verdwijnen, schrijft Bloomberg. Investeringen zullen dit jaar met 20 procent teruglopen en met 10 procent in 2016, voorspelt Danske Bank A/S.

Staatsbedrijf Statoil heeft aangekondigd 30 procent te gaan besparen op kosten en investeringen terug te schroeven met 10 procent. Dat heeft zijn weerslag op talloze toeleverende bedrijven. Olie is goed voor een vijfde van het Noorse bruto nationaal product.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 11 februari 2015

Europa wordt steeds maar banger voor Poetin

Carl Bildt, voormalig minister van buitenlandse zaken van Zweden, zei dat de kans dat het tussen Rusland en het Westen tot een oorlog komt nu behoorlijk aanwezig is. Een anonieme senior diplomaat in Brussel zei tegenover de Guardian verder nog dat wat vele anderen ook vinden: het bewapenen van Oekraïne betekent oorlog met Rusland. Een oorlog die Poetin zou winnen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs