EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
51
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 176 tot 180 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 28 mei 2018

Volgens Bill Gates moet je deze zomer deze 5 boeken lezen

Wat hebben enkele van ’s werelds rijkste mensen met elkaar gemeen, Bill Gates – Warren Buffett – Elon Musk – … ? Ze houden van lezen. Lezen verrijkt het menselijk denken waardoor je steeds slimmer wordt en steeds betere beslissingen kan nemen in het leven. Bill Gates publiceert ieder jaar zijn favoriete boeken voor de zomer.

Dit zijn de 5 boeken die je volgens Bill Gates deze zomer moet lezen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 28 mei 2018

Onderzoek naar 24 bedrijven die zich bezighouden met cryptovaluta

De Britse financiële toezichthouder neemt 24 bedrijven onder de loep die zich bezighouden met cryptovaluta. Ook werden op basis van klokkenluiders dit jaar al meerdere onderzoeken geopend naar financieringen via Initial Coin Offerings (ICO’s), een soort beursgangen voor cryptomunten die raakvlakken vertonen met crowdfunding. Dat meldt zakenkrant Financial Times.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 27 mei 2018

Saoedische regering wil Duitse bedrijven boycotten

Het besluit van Europese landen om vast te houden aan de Iran deal blijft niet zonder gevolgen. Niet alleen dreigen er nu Amerikaanse sancties tegen verschillende Europese bedrijven, ook wordt Europa op achterstand gezet in onderhandelingen met Saoedi-Arabië. Zo meldt het Duitse Spiegel dat kroonprins Mohammed bin Salman besloten heeft Duitse bedrijven voortaan uit te sluiten van nieuwe deals met de Saudische regering.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: vrijdag 25 mei 2018

Onderzoekers kraken de geheime code van Warren Buffett

Met een gemiddeld jaarlijks rendement van boven 20% genereert Warren Buffett met Berkshire Hathaway al decennia een fenomenale rijkdom voor de aandeelhouders. Er zijn maar weinig beleggers die hier in slagen. Hoe Buffett hier in slaagt, werd uitgebreid onderzocht en de onderzoekers geloven dat ze de geheime code gekraakt hebben.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 25 mei 2018

Cryptomunten nu is als het internet in 1994

2018 is tot nu toe nog niet het jaar van de cryptomunten. Maar de ontwikkeling van de technologie bevindt zich nog in een bijzonder vroege fase, zegt Chris McCann van Greylock Partners. Dan is volatiliteit niet abnormaal. McCann vergelijkt de huidige ontwikkeling van cryptomunten met het internet van 1994.

M.a.w.: cryptomunten staan nog bijzonder vroeg in hun ontwikkeling. En dat kan 2 dingen betekenen: cryptomunten kunnen zoals het internet de wereld veranderen of het kan nog altijd aflopen met een sisser.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs