EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17506 tot 17510 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 18 maart 2015

‘Geduld’ van Fed met rente is op, misschien verhoging in juni

De Federal Reserve (Fed) heeft de term ,,geduld” te zullen hebben met het verhogen van de rente verwijderd uit zijn beleidsverklaring. Dat maakte het bestuur van de Amerikaanse koepel van centrale banken woensdag bekend na zijn tweedaagse beleidsvergadering.

De Fed zei verder dat een renteverhoging in april nog ,,onwaarschijnlijk” blijft. Daarmee wordt de deur opengezet voor een eventuele renteverhoging in de Verenigde Staten bij de rentevergadering in juni.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 18 maart 2015

De wereld van 'junk-rated energy bonds'

Wie denkt dat de correctie in de energiesector nog zal komen zou zich mogen afvragen of niet juist deze prijsdaling de correctie geweest is. Hier lijkt een bubbel leeg te lopen en we hoeven ons waarschijnlijk niet af te vragen wie deze afschrijvingen zal gaan compenseren.

[...]

Lees verder op Goud-Portal.nl
Geplaatst op: woensdag 18 maart 2015

Reeks exportgerichte Zwitserse bedrijven voert 45 urenweek in; werknemers krijgen geen loonsverhoging

Een reeks Zwitserse bedrijven voert de 45-urenweek in om de negatieve effecten van de dure Zwitserse franc te counteren. De werknemers gaan dus meer dan 10% langer werken en zullen daarvoor niet eens worden vergoed.

Een 15-tal exportgerichte bedrijven wil zo de werkgelegenheid beschermen en wist zijn personeelsleden te overtuigen van de noodzakelijkheid van de maatregel.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 18 maart 2015

Is de Grexit voor dit weekeinde? 'ECB bereidt plannen voor om 95% van de Griekse schuld af te schrijven'

 De ECB bereidt plannen voor om 95% van de Griekse schulden af te schrijven in een Grexit-scenario. Dat schrijft het Duitse Manager Magazin. Volgens het magazine circuleren binnen de ECB al een drietal scenarios waarbij Athene de eurozone vaarwel moet zeggen. Naargelang het scenario zou ...

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 18 maart 2015

Olievoorraden VS blijven stijgen

De Amerikaanse olievoorraden zijn vorige week verder gestegen. Dat maakte de overheidsinstantie Energy Information Administration (EIA) woensdag bekend.

Het is al de tiende week op rij dat de olievoorraden in de Verenigde Staten toenemen. De voorraden gingen met 9,62 miljoen vaten (van 159 liter) omhoog tot 458,5 miljoen. Dat is het hoogste niveau sinds het begin van de metingen in 1982. In de afgelopen tien weken klommen de voorraden met 76,1 miljoen vaten, ofwel 20 procent.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs