EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
56
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17516 tot 17520 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 28 februari 2015

Franse uitzondering maakt van het Stabiliteitspact een regelrechte farce

De Europese Commissie gaf Frankrijk woensdag tot 2017 om zijn problemen op te lossen, als blijft een budgetprocedure wel lopen. De Fransen zelf wilden uitstel tot 2018. België en Italië hebben zo’n procedure vermeden.

Europa stapt dus af van de basparingspolitiek, schrijven een aantal opiniemakers goedkeurend. Andere bekritiseren de dubbele standaarden die voor de verschillende crisisstaten worden toegepast 'Het zijn niet de lidstaten, maar Mario Draghi die de euro een zekere stabiliteit heeft bezorgd,'schrijft De Volkskrant.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 28 februari 2015

“Goud is een geweldige investering tégen centrale banken”

De markt reageerde dinsdag goed op de woorden van Janet Yellen van de Federal Reserve. Fed-criticus Jim Grant waarschuwde echter dat de uiteindelijke gevolgen van de interruptie van de rentetarieven door de centrale bank, niet gezond zijn.

‘Het virus van radicaal monetair beleid stroomt nu door de politieke aderen. Er is geen weg meer terug, op zijn minst niet op de middellange termijn’, zei de oprichter en maker van Grant’s Interest Rate Observer in een interview met Cnbc.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 27 februari 2015

Latijns-Amerikaanse vooruitgang is stilgevallen

inds het begin van deze eeuw heeft Latijns-Amerika van een toenemende welvaart kunnen genieten, maar aan die periode lijkt een einde gekomen te zijn. Dat meldt het magazine The Economist op basis van een rapport van de Economic Commission for Latin America and the Caribbean (Eclac) van de Verenigde Naties. Het dreigt echter bijzonder moeilijk te worden om een terugval in armoede te vermijden.

“Op tien jaar tijd is de Latijns-Amerikaanse economie erin geslaagd om zestig miljoen mensen met een daginkomen van maximaal 4 dollar uit de armoede te halen,” aldus The Economist. “De jongste drie jaar is het armoedeniveau in de regio echter onveranderd op 28 procent van de totale Latijns-Amerikaanse bevolking gebleven."

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 27 februari 2015

OPEC-strategie blijkt vruchtbaar…

Het ziet ernaar uit dat de nieuwe, pijnlijke strategie die de OPEC-landen hanteren om hun quasi oligarische macht te behouden, werkt.

Het ziet ernaar uit dat de nieuwe, pijnlijke strategie die de OPEC-landen hanteren om hun quasi oligarische macht te behouden, werkt.

Men stond voor een harde keuze: of een blijvende beperking van de olieproductie zoals weleer, of het opdrijven van de productie met een prijs in vrije val als resultaat.

De eerste mogelijkheid werd verlaten, daar die na decennia werkzaam te zijn niet meer opportuun bleek. Meerdere landen met oliereserves wilden tegen zulke hoge energieprijzen zelf risico’s nemen om dure investeringen te doen teneinde de eigen olievelden te ontginnen. In de Verenigde Staten weten we allemaal goed

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 27 februari 2015

Gaat olie terug naar 100 dollar of op naar de 10 dollar?

Als je de prijs van olie een beetje gevolgd hebt in de laatste maanden, is de kans groot dat je een beetje in de war bent. Enerzijds heb je personen als A. Gary Shilling die tegenover Bloomberg verkondigen dat de olieprijs op weg is naar de 10 dollar per vat, maar anderzijds heb je mensen als T. Boone Pickens die voorspellen dat de prijs van olie in de komende 12 tot 18 maanden weer terug kan keren naar de 100 dollar per vat. Wie heeft er gelijk?

T. Boone Pickens deed zijn voorspelling over de olieprijs en zei eind vorig jaar dat die terugkomt op 100 dollar per vat eind. Dankzij de verdere val in januari heeft hij zijn verwachtingen echter licht naar beneden bijgesteld. Nog steeds is hij positief en verwacht hij dat de olieprijs terugkeert naar 70 à 80 dollar per vat in de nabije toekomst.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs